Sportfogadás tippek: Hamburg - Werder Bremen

2016-04-22
Nem akármilyen meccset rendeznek a Bundesben ezen a pénteken. Az Északi Derbin a kiesés elöl menekülő együttesek csapnak össze, ezért duplán pikáns találkozó lesz a HSV-Werder!

Hamburg - Werder Bremen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.72

Iroda: winmasters

Kezdés: péntek, 20:30

 

Az Északi Derbi ezúttal komoly téttel bír. A Hamburg szinte a bennmaradást biztosíthatja be egy győzelemmel, a Werder pedig az osztályozót érő 16. helyről lépne följebb. A győzelem tehát mindkét oldalon aranyat ér.

A Hamburg mellett szól a hazai pálya előnye, és az, hogy a Werder hétközi kupameccset játszott. Skripnik mester ráadásul nem tartalékolt, erős kezdőt küldött  pályára a München ellen. (Talán ezért kapott ki a Bréma 'csak' 2-0-ra.)

Ez a találkozó nyerhető a HSV számára, egy fáradt Brémával kell megküzdeni. Ráadásul a Werder még azt az engedményt sem kapta meg, hogy szombaton lépjen pályára. Hétközi kupameccs után egyből egy pénteki bajnoki...

Hazai oldalon Adler kapus eltiltott, szóval a Bréma bízhat abban, hogy Drobny rozsdás lesz. Korábban a liga legjobb kapusai között tartottuk számon, de eljárt felette az idő. Sok potyagólt kapott, ezért is került padra. A Hamburg pedig gólt, gólokat fog lőni, a Bréma az egyetlen együttes a Bundesben, amely minden bajnokiján kapott gólt. Ez 30 meccset jelent, mind a 30 találkozón gólt kapott a Werder. Nem nagyon van még egy ilyen csapat a top bajnokságokat tekintve!

A mi tippünk tehát, hogy a HSV ki fogja használni a Bréma fáradtságát, és ezen a derbin megalapozza a bennmaradást.

Tipp: 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,