Sportfogadás tippek: Granada - Real Madrid

2017-05-06
Ha a Real Madrid a BBC nélkül játszik, sokkal élvezetesebb, szórakoztatóbb focit mutat be. Szombaton a Granada ellen Bale tuti nem játszik, de vélhetően Ronaldo és Benzema sem.

Granada - Real Madrid

Online sportfogadás tipp:: 3.5 gól felett

Bet365 odds: 1.44

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: szombat, 20:45

 

Mindig érdekes, amikor az első helyezett egy fix kiesőhöz látogat. Kérdéses az, hogy ilyenkor mik a motivációk egyén és csapat szintjén.

Ami a Granadát illeti, fura egy csapat. Tele van a keret kölcsönjátékossal, akik vélhetően távoznak. Eleve nem egy szerencsés helyzet, amikor a keret java része kölcsönjátékos, hisz ezek a spílerek tudják, hogy ha a csapat kiesik, ők akkor sem maradnak. Rossz döntések sorozata vezetett a kieséshez, már eleve hiba volt nyáron Paco Jemez kinevezése ehhez a kerethez nagyon nem passzolt Jemez játék-filozófiája. Aztán jó döntést azóta sem hoztak a vezetőségben, most épp Adams edzősége borzolja az andalúz szurkolók idegeit. Pár játékos már pályára sem lép anyagi okok miatt, pl. Samper idén már nem játszik, mert nincs értelme. Ha játszana, akkor többet kéne fizetnie a Barcának, de mivel nincs értelme, így legalább spórol a csapat, ami egyébként egy ésszerű döntés.

Majd játszanak, akik játszanak, lényegében mindegy, hogy kik. Talán lehetőséget kap több olyan spíler, akik eddig nem léptek pályára, olyan fiatalok, akiknek örök élmény lesz, hogy a Madrid ellen léphetnek pályára.

Ami pedig a Madridot illeti, jövő héten jön az Atleti elleni visszavágó, lesz meccs a Sevilla ellen jövő hétvégén, és pótlásra kerül majd a Celta elleni találkozó is, így ne lepődjünk meg, ha Kroos, Modric, Ronaldo és Benzema pihen. Carvajal és Bale sérült, ugye Pepe még korábban kidőlt idény végéig. Lucas, Isco, Asensio, Morata és James ideje jöhet megint, márpedig amikor ők játszanak, a Real szinte kivétel nélkül gálázik. Picit olyan a Real Madrid, mint egy kézi vagy kosárcsapat, amelynek két 'sora' van.

Az eddigiek alapján, ha a Real így állt fel egy meccshez, ott általában kapott 1-2 gólt, de lőtt is 5-6 dugót, szóval fel lehet készülni a gálára szombat este, mert a gólok potyogni fognak most is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,