Sportfogadás tippek: Fehéroroszország - Spanyolország

2015-06-28
A román-magyar közös rendezésű női kosár-Eb utolsó napja követketzik. A bronzmeccsen a beloruszok a spanyolokkal találkoznak, a döntőt pedig Szerbia és Franciaország vívja.

Fehéroroszország - Spanyolország

Tipp: Spanyolország nyer

Odds: 1.22

Iroda: tippmixPro

Kezdés: ma 16:30

 

Nem könnyű olyan eseményt választani mostanában, ahol ne születne meglepetés, ne történne valami váratlan. Itt a kosár-Eb-n is volt már pár nem várt eredmény, ám így is nagyon nehéz elképzelni, hogy a bronzmeccsen ne a spanyolok nyerjenek.

Nem rossz a fehérorosz együttes, az elődöntőben csak két ponttal maradtak alul Szerbiával szemben, mégis úgy tűnik, hogy a spanyol és a belorusz együttes között minőségbeli különbség van. Ráadásul a két csapat padja sem egyforma hosszú, a hispán együttes padján sokkal több minőségi kosarast találunk.

Nyílván csalódottak mindkét oldalon, főleg a spanyolok, akiket sokan végső győztesként könyveltek el, de a francia válogatott férfi és női oldalon is kezd mumusa lenni Spanyolországnak. Fehéroroszország támadásban szinte semmi, és bizony a kulcsemberek fáradtak. Itt lehet szerepe a hosszabb padnak, az pedig elképzelhetetlen, hogy ne a spanyol cserék közül lépjen fel valaki.

Torrenséknek nagyon nem ment a játék a franciák ellen, holtponton volt az egész csapat. Torrens 13 ponttal volt csapata legeredményesebb játékosa, de ő is messze elmaradt átlagától, a találkozó végén pedig elvállalt egy-két olyan dobást, amit nem lett volna szabad. Dominguez alig játszott, Palau és ő is csak 5-5 pontig jutott. Nichols is halovány volt, Ndour is, szóval az egész csapat.

El nem lehet képzelni, hogy Palauék ismét egy ilyen gyenge napot fogjanak ki, ahol tényleg a világon semmi sem jön össze. A franciák ellen 58 pontot dobott a spanyol válogatott, ami rettentő kevés. A fehéroroszok eljutottak 72 pontig Szerbia ellen, de a szerb és a francia védekezés között óriási a különbség utóbbi javára. A spanyol együttesnek az elődöntőben jött a holtpont. Nem jött jókor, de jött, és ezzel már nem lehet mit kezdeni. Ha már itt vannak, meg szeretnék szerezni a bronzot, és meg is fogják. Egyébként a védekezéssel a franciák elleni elődöntőben sem volt baj, csak támadásban volt 'bedeszkázva' a gyűrű. Azt meg el nem lehet képzelni, hogy kétszer egymás után ilyen alacsony pontszámon tartsák Torrenséket!

Címkék: sportfogadás, tipp,