Sportfogadás tippek: Cruz Azul - Real Madrid

2014-12-16
A Real Madrid Marokkóban, a Klub VB-n teszi tiszteletét két találkozó erejéig. A Klub VB-t igazán nem szabad komolyan venni, ebben a formájában semmi értelme nincs, de a Real Madrid azért van annyira profi csapat, hogy ma a Cruz Azul, és majd lehetséges döntőbeli riválisát is jól megruházza.

Real Madrid - Cruz Azul

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés:ma 20:30

 

A FIFA Klub VB-je elég érdekes kis torna. Vannak selejtezők, negyeddöntők, elődöntők, és persze a finálé. A Cruz Azul a negyeddöntőben kapcsolódott be a tornába, ahol a Western Sydney Wanderers csapatával találkozott. A rendes játékidőben 1-1-es végeredmény született, a mexikói Cruz Azul viszont a hosszabbításban két gólt is szerzett, így a mexikói csapat játszhat elődöntőt a Real Madrid ellen.

Az esélyekről annyit, hogy a legtöbb fogadóiroda 1.05-1.10-es szorzó között fizet a spanyolok győzelme esetén. Az esélyek elég egyértelműek, ráadásul a Real Madrid több, mint 20 meccses győzelmi szériája van, amit aligha szeretne már ebben az évben elrontani. Ronaldóéknak két meccsük lesz idén, ez a mostani, és majd a Klub VB döntője. Ott majd a San Lorenzo, vagy a torna meglepetéscsapata, az Auckland City lesz az ellenfél.

A Real Madrid szeretne gálát rendezni, a spanyol és a mexikói együttes nem említhető egy lapon. A Cruz Azul ráadásul saját pontvadászatában sem remekel, mindössze a 13. helyen áll a 18-ból. Nem igazán van meg az összhang a rutinos és a fiatal spílerek között. Ezzel szemben a Madridnál minden a legnagyobb rendben. Megy a szekér, ráadásul nem is nagyon kell izgulnia a Blancóknak, hisz amíg a Madrid múlt pénteken megnyerte aktuális bajnokiját, addig az üldözők közül a Sevilla, az Atletico és a Barca is pontokat veszített.

Nincs kérdés, gálaelőadásra készülnek Ronaldóék, minimum hármat összehoznak, ahogy szokták. James és Modric sérülés miatt nem játszik, de Isco és Illara pótolja a hiányzókat. A Real Madrid nem az a csapat, amely alibizne, simán összehozzák a Blancók a tipphez szükséges gólokat!

Címkék: sportfogadás, tipp,