Sportfogadás tippek: Barry Hawkins - Ricky Walden

2014-01-15
A 'The Masters' elnevezésű snookertornán csak a legjobbak vehetnek részt. A világ 16 legjobbja áll az asztalhoz az Alexandra Palaceban. Ma délután Hawkins és Walden eldöntik, melyikük a jobb.

B. Hawkins - R. Walden

Tipp: 8.5 frame felett

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00 után

 

Barry Hawkins hetedik, míg Ricky Walden tizenkettedik a világranglistán. Ez az, ami ma semmit sem számít. Hawkins és Walden is hasonló képességekkel rendelkezik, és az irodák szorzói is erre utalnak, hisz Hawkins győzelme ugyanúgy 1.90-es oddsal fizet, mint Waldené

Egyébként biztosan nagyot küzdenek majd, de aki itt továbbjut, az vágóhídra kerül. A legjobb 8 között az a Ronnie O'Sullivan várja az itt továbbjutott játékost, aki tegnap nem egész másfél óra alatt végezte ki Robert Milkinst.

Hawkins és Walden ettől függetlenül továbbjutásra játszik. Aki itt továbbjut, az 12500 £-al többet kap, mint aki kiesik. Aztán ki tudja, ha Ronnie rossz napot fog ki, ő is verhető.

Ez a két játékos a 2013-as évben egyszer csapott össze, méghozzá a VB elődöntőjében, ahol 17-14-re nyert Hawkins. Most is hasonlóan szoros meccsre számíthatunk, bár itt csak 6 nyertig megy a meccs.

Tavaly a Mastersen mindketten az első körben búcsúztak, de egyikőjük sem adta ingyen a bőrét. Walden Murphytől kapott ki 6-4-re, Hawkins pedig döntő frameben bukott el Judd Trump ellen.

Ez a két játékos képes nagyszerű megoldásokra, de érthetetlen hibákra is. Valószínűleg fej-fej mellett haladnak majd, és az sem lenne meglepő, ha döntő framere kerülne sor. Ami biztosnak tűnik, hogy ezen a meccsen a vesztes is összekaparja a tipphez szükséges három nyertes frame-et.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,