Sportfogadás tippek: Jamshedpur - Mumbai City

2018-01-05
Az indiai Szuperliga eleve nem tartozik a gólgazdag bajnokságok közé, ám a Jamshedpur csapata így is keményen kilóg a sorból. Hét bajnoki zsinórban, ahol maximum egy gól született, -az nem mindennapi 'teljesítmény'.

Jamshedpur - Mumbai City

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1.5 felet

Unibet odds: 1.61

Kezdés: péntek, 15:30

 

Az indiai ISL újonc csapata, a Jamshedpur a hatodik helyen áll, ami nem rossz, de nem is jó. Az ellenfél pénteken a 'rutinos' Mumbai City lesz amely együttes az 5. helyen áll, ám a Mumbai egy mérkőzéssel többet játszott le ellenfelénél.

A Jamshedpur érdekes együttes, mert három darab 0-0-al nyitott, aztán jött egy 1-0-ás siker, majd egy 1-0-ás vereség, majd ismét 1-0-ás siker és legutóbb a Chennai elleni 1-0-ás zakó. Hét bajnokit játszott le a Jamshedpur, de ebből a hét meccsből egy sem volt olyan, ahol legalább két gól született volna. Hét kör után a csapat 2 gólt lőtt, és kettőt kapott. Pedig színes társaság, van spanyol játékos, brazil légiósok, afrikai légiósok, valahogy a gólok mégsem jönnek.

A Mumbai valamivel átlagosabb csapat, 11 lőtt és 7 kapott góllal jelenleg az ötödik. Legutóbb a Delhi Dynamos ellen 4-0-ra nyert, így pontszámban beérte a már play off helyen álló Goát.

A tippünk talán meglepő, de mi gólokat várunk ezen a Jamshedpur-Mumbai találkozón. Eleve nem egy hosszú bajnokságról van szó, rövidke alapszakasz, aztán még rövidebb play off következik. Egy ideig a csapatok ellavíroznak döntetlenekkel, de egy idő után kockáztatni kell. A Jamshedpur pont most ért oda, hogy kockáztatni kell!  Ráadásul az ISL pont olyan, mint az amerikai major sportok, itt kiesni nem lehet, szóval nyugodtan lehet kockáztatni, sőt egy idő után kell is, mert legrosszabb esetben nem jut a rájátszásba a csapat. Kiesni nem lehet, ez pedig nagy előny.

Közös a két együttesben, hogy a legutóbb bajnokiján a Jamshedpur és a Mumbai is kihagyott egy-egy büntetőt, szóval azért el-eljutnak ezek a csapatok is gólhelyzetig. Amúgy a statisztika nem mutat annyira csúnya számokat, csak a gólok maradtak el eddig az újoncnál. Reméljük, hogy csak eddig! Az 1.5 gól felett opció szokatlanul magas, 1.61-es odds-szal fizet, de ez sem meglepő az előzmények ismeretében.

Címkék: sportfogadás, tipp,