Sportfogadás tippek: Spanyolország - Szlovénia

2017-09-14
A 2017-es kosárlabda-Eb-n, már csak négy csapat van versenyben. Az egyik ágon Spanyolország-Szlovénia, a másik ágon Oroszország-Szerbia meccseket rendeznek.

Spanyolország - Szlovénia

Online sportfogadás tipp: 158.5 pont felett

TippmixPro odds: 1.85

Kezdés: csütörtök 20:30

 

A spanyol-szlovén találkozón két veretlen csapat feszül egymásnak. A szlovének átlagban 89.71 pontot dobtak, szóval majdnem 90 pontot szórtak meccsenként. Dragicék kétszer is eljutottak 100 dobott pont fölé, Izland 102-t kapott, Lettország 103 pontot kapott.

A spanyolok 84.9 pontot szórtak átlagban a meccseiken, Gasoléknak sincs miért szégyenkezni, bár a legutóbbi meccsen a németek azért picit ráijesztettek a hispán együttesre. Schröderék sokáig jól tartották magukat, aztán a 3. negyedben rálépett a gázpedálra a spanyol csapat, és eldöntötte a meccset.

A spanyol együttesben még maradt tartalék, de itt az elődöntőben már nem fognak alibizni Gasolék. Azért sem fognak, mert ez a szlovén együttes rendkívül erős, nem igazán van gyenge pontja. Jók a festékben, jók távolról, tényleg nem a véletlen műve, hogy majdnem 90 pontot szórnak átlagban. Ugyanakkor a védekezés nem mindig úgy működik, ahogy annak kéne. A lettek ellen például 97-et kaptak Vidmarék, ami azért nem kevés. A szlovének nagyon ponterősek, de a védekezésen lenne mit csiszolni. Általában túldobják az ellenfelet, vélhetően a Spanyolország ellen sem a védekezés fog dominálni. Dragic, Doncic és Randolph képes 20-25 pontot dobni stabilan, aztán a spanyol együttesben is vannak bőven, akik képesek az üzemi termelésre. A két Gasol például nagyon élhet, főleg Pau, aki hasonlóan a lett Porzingishez, nagyon hatékony a gyűrű közelében, de elég jól dobja a triplát is.

A spanyol együttes azért a védekezésre is szokott figyelni, de ez a szlovén együttes képes megbontani a legjobb védekezést is. Hiába nagy a tét, itt lazán összejöhet 160 pont. A szlovén-lett mérkőzésen sem babra ment a játék, mégis 200 pont született azon a találkozón. Mindkét együttes játssza a kosárlabdát, a spanyolok mindig jók, most viszont a szlovének is nagyon egyben vannak. A mi tippünk, hogy legalább 160 pont születik majd ezen a találkozón.

Címkék: sportfogadás, tipp,