Sportfogadás tippek: Angola - Paraguay

2017-12-08
Elég szép oddsra bukkantunk, délután kiderül, hogy arany-e, ami fénylik. Reméljük, hogy igen!

Angola - Paraguay

Online sportfogadás tipp: Angola eljut 30 gólig

Bet365 odds: 2.15

Kezdés: péntek, 14:00

 

Angola minden meccsén helyt állt a vb-n, de Kialáék és Bernardo nélkül egyik európai riválist sem tudta megverni. Nyílván ha az említett játékosok vannak, akkor egy győzelem valószínűleg becsúszott volna, így maradt a tisztes helytállás, de a továbbjutás elúszott.

Ettől függetlenül maradt az utolsó csoportmeccs, és maradt még két helyosztó, melyek közül minden megnyerheti Angola. Egyébként is olyan csapat, amely szeret játszani, gyors, és afrikai együttesekre nem jellemző pontosság az, ami Angola sajátja. Szeret gyorsan játszani, szóval Paraguay 'felkötheti a gatyát'.

Paraguay egyébként aligha van hozzászokva ehhez a terheléshez, rettentő fáradt lehet ez az együttes (is). Angola most igazán jól érezheti majd magát a bőrében, mert sokkal jobb fizikális állapotban van, és nemcsak nyerni szeretne ma, de élvezni akarja a kézilabdát. Paraguay nagy ellenállás nem fog tanúsítani, lábon nagyon jók az angolai játékosok, az a sebesség, amit az afrikaiak képviselnek, az más szint.

A mi tippünk, hogy Angola lazán jut el 30 lőtt gólig, sőt ha elöl pontosak Cazangáék, lehet abból még 35 is. Egyébként Cazanga akár még gólkirálynő is lehet, ha netán arra az egyéni címre is gondol, ma akár 10-12 gólt is dobhat, és akkor a helyosztókon ha megszórja magát, nem kizárt, hogy a legtöbb gólt szerzi a tornán.  A tippünk tehát az, hogy Angola eljut 30 lőtt gólig Paraguay ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,