Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Alavés

2017-09-10
Érdekes kis meccs lesz a Celta-Alavés, hisz eddig egyik csapatnak sincs pontja. Kemény kis északi ütközet lesz ez, mert az tuti, hogy a 3. forduló után nulla ponttal állni valahol a tabella alján, az nem sok jót sejtet a jövőre nézve

Celta Vigo - Alavés

Online Sportfogadás tipp: Celta Vigo győzelem

TippmixPro odds: 1.70

Kezdés: vasárnap, 18:30

 

A Celta Vigo jól kezdte a Sociedad elleni meccsét, vezetett is, de 2-1-nél elszórakozta a ziccereit, aztán a Sociedad egyenlített, majd a hajrában fordított. Megkapta a pofonját a Celta, aztán a 2. fordulóban a Betis is elverte a Vigót, így két kör után egyelőre pont nélkül áll a Celta.

Az Alavés helyzete sem jobb, illetve még rosszabb, hisz pontot nem gyűjtött, de még gólt sem lőtt. Mondjuk árnyalja a képet, hogy a 2. fordulóban a Barca volt az ellenfél, de a Leganés ellen azért minimum egy döntetlent össze kell volna hozni.

Szóval tény, két null-pontos együttes feszül egymásnak északon, jó kis csörtére számíthatunk. Az esélyes a Celta, hisz legalább képes gólt lőni, na meg az sem mellékes, hogy otthon játszik. Ebben a párosításban van szerepe a hazai pályának, ráadásul a galíciai együttes mindig is otthon volt igazán elemében. Több klasszis focista található a vigói együttes keretébe, több meccset eldönteni képes játékosa van. Aspas és Sisto mellett elvileg erős a középpálya is, Radoját és Wass-t nyáron több neves klub is le akarta igazolni, és igazából alapvetően a védelem sem rossz, de össze kell kapnia magát a Vigónak, mert ha most sem nyer, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerül a riválisokhoz képest.

A tippünk tehát Celta-siker, egyrészt azért, mert jóval erősebb a keret, másrészt azért, mert hazai pályán játszanak Aspasék. A hazai csapatban van gól, az Alavésben nem biztos, és az sem biztos, hogy Bojan Krkic lendíteni tud majd a csapat döcögő szekerén.

Címkék: sportfogadás, tipp,