Sportfogadás tippek: Videoton - Partizan

2017-08-24
A fehérvári együttes a Partizan elleni odavágón 0-0-át játszott. Egyszerre jó és mégse ez az eredmény, de a továbbjutás egész biztosan csütörtökön, a Pancho Arénában fog eldőlni.

Videoton - Partizan

Online sportfogads tipp: Gólok száma 1.5 felett

TippmixPro odds: 1.40

Kezdés: csütörtök, 20:00

 

Az múlt heti odavágó után sem a Vidi, sem a Partizan nem játszott tétmeccset, szóval mindkét együttes erre a visszavágóra koncentrált minden idegszálával. Az első mérkőzésen a Partizan nem szeretett volna gólt kapni, meg is úszta. A Vidi pedig nem szeretett volna hátrányba kerülni, így bár nem lőtt gólt, de nem is kapott. Azon 90 perc alapján két egyforma képességű együttes ez, nüanszok dönthetnek a visszavágón.

Az első meccsen picike fölénye volt a hazai pályán focizó Partizan együttesének, de jól jött a Vidinek, hogy zárt kapus összecsapás volt, sőt egy maroknyi fehérvári még be is mehetett a stadionba, így inkább a Vidi érezhette otthon magát.

Az első meccshez képest változás, hogy a magyar csapatban már Varga és Suljic is pályára léphet, így a Vidi középpályája erősebb lehet, mint az odavágón volt. Így az első mérkőzésen megsérülő Hadzic pótlása is könnyen megoldható.

A mi tippünk, hogy a visszavágón már fogunk látni gólokat. Az első meccsen is voltak helyzetek, a Vidinek még az utolsó percben is akadt egy óriási ziccere. A Partizan gondolkodhat úgy, hogy ha idegenben betalál, akkor a Vidinek minimum kettővel kell válaszolni. Ugye Scepovicék nem találtak az odavágón, pedig az említett csatárnak a meccs elején voltak helyzetei. Ugyanakkor a Vidinek sem feltétlenül jó taktika az, ha a 0-0-t tartsa, mert ha netán sokáig 0-0 marad, és a Partizan a hajrában talál egy gólt, akkor 10-20 perc alatt kettőt rúgni nem lenne egyszerű.

A tippmixPro valószínűleg az első összecsapásból indul ki, amikor az oddsokat megállapítja, mert ott valóban nem záporoztak a minőségi lövések. De ez egy teljesen más összecsapás lesz, illetve lehet. Tény, hogy a Pancho Aréna nem egy Maracana, de azért lesznek nézők, szurkolók, és lesz futball-hangulat. Teljesen más úgy focizni, a játékosok többet beleadnak, vélhetően eseménydúsabb összecsapás lesz ez. Ráadásul hétvégén egyik fél sem játszott, szóval éhesek lehetnek a játékra a srácok. Az az opció, hogy a mérkőzésen legalább két gól születik, 1.40-es oddsot kínál a TippmixPro. Elég jól néz ki, ez tény, és hiába lett 0-0 az odavágó, sok pengés játékos van ebben a két együttesben, hogy ezt az opciót 1.40-es odds mellett megfogadjuk.

Címkék: sportfogadás, tipp,