Sportfogadás tippek: Delhi Dynamos - Kerala Blasters

2018-01-10
A Delhi Dynamos nagyon nem állt össze erre az idényre. Nyolc kör után csak 4 pontja van, így nem meglepő, hogy sereghajtó a 10 csapatos ISL-ben. Viszont a rájátszás esélye még él, ehhez viszont kockáztatni kell, és meccseket nyerni.

Delhi Dynamos - Kerala Blasters

India - Super League, 9. forduló

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1.5 felett (2.5 felett)

Unibet odds: 1.36 (2.15)

Kezdés: szerda: 15:30

 

A Delhi Dynamos együttese utolsó az ISL-ben, és a lemaradása sem kevés, hisz 10 pont választja el a már rájátszást érő helyen tanyázó Mumbaitól. Ha az eddigi szereplést nézzük, nem sok esély mutatkozik rájátszásba jutni, hisz nyolc meccsből egyet sikerült megnyerni, a play offhoz viszont sorozatban kéne mérkőzéseket nyerni.

Ami a Keralát illeti, a megszerzett 8 pontjával szinten távol van a rájátszást egyelőre, de ha ezt a meccset hozza, már csak három pont lesz a deficit a Mumbaihoz képest, ami bőven ledolgozható.

Adott tehát két olyan csapat, amelynek nyernie kell. Ez jó, hisz így többet kockáztatnak majd, és főleg a Delhi az, amelynek nincs veszíteni valója. Játszott is pár olyan találkozót, ahol potyogtak a gólok, ez pedig nem feltétlenül jellemző minden ISL csapatra. A Dynamos meccsein idén 3.5 gól született átlagban, ami szép szám, viszont a 28 gólból 21 a kapott, ami már elég csúnyán fest. Pedig a lőtt gólok terén is lehetne fejlődni, itt játszik például Kalou Uche, aki korábban Európa komolyabb bajnokságaiban szórta a gólokat.

A Keralánál pedig szintén kockáztatni kell előbb-utóbb, mert a sok döntetlen hosszú távon nem fizet jól. Ahogy egy korábbi ISL-tippünknél is írtuk, ebből a bajnokságból nem lehet kiesni, így elméletileg a csapatok sokkal többet kockáztathatnak. Márpedig most a Delhinél és a Keralánál is eljött az az időszak, amikor kockáztatni kell. Egyik félnek sem jó az iksz, ezért is várunk mi gólokat ezen a találkozón. Egyébként a hazai együttesnél is van egy olyan játékos, akit például a Leverkusenből vagy a Man. Unitedből ismerhetünk. Dimitar Berbatov pár éve még Európa élcsapataiban termelte a gólokat. A Keralánál inkább irányítót játszik, nem is ontja a gólokat, de egy-két kulcspasszra még jó meccsenként. Ráadásul a Berbatov-féle levezető sztárokban az is jó, hogy előrejátékban még odateszi magát, de amikor a védekezésből kéne kivenni a maga részét, azért visszafelé már nem szívesen sprintelnek ezek az ikonok.

A tippünk tehát az, hogy a Delhi-Kerala meccsen mindkét együttes egészséges kockázatot vállal, és ha a támadó foci dominál majd, akkor jönnek a gólok is.

Címkék: sportfogadás, tipp,