Sportfogadás tippek: Manchester United - Tottenham

2017-10-27
Szombaton a Premiership 10. fordulójában igazi rangadóra kerül sor kora délután. A 2. helyezett Manchester United a 3. helyen álló Tottenhamet fogadja.

Manchester United - Tottenham

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól alatt

Unibet odds: 1.76

Kezdés: szombat, 13:30

 

A Man. United villámrajtott vett, tapadt a másik manchesteri csapatra, a Cityre. Aztán jött a Liverpool elleni 0-0 majd a Huddersfield elleni 2-1-es zakó. A City közben nem hibázott, így a United lemaradt a City mögött, de még így is második. Épp a Tottenham együttesét előzi meg, amely szintén 20 pontos, de rosszabb a gólkülönbsége.

Szóval a két együttes nagyjából hasonló erősségű, és mindkettőnek a stabilitás az erőssége. A Vörös Ördögök 9 meccs alatt csak 4 gólt kaptak, de a Tottenham is csak 6-ot nyelt be. Szóval ezt a két együttes nem sűrűn mattolják az ellenfelek, így nagy a valószínűsége, hogy egymást sem fogják megszórni.

Az elmúlt két idényben, amikor az Old Traffordon találkoztak, egy-egy gól született. A 2015-ös és 2016-os esztendőben is 1-0-lett a vége a Man. United-Tottenham találkozónak, és mi most is azon a véleményen vagyunk, hogy ez most sem lesz gólzáporos meccs.

Van itt még egy kis statisztika, ami a gólok ellen szól. Ebben a párosításban az utolsó 6 Premier League találkozón az épp vendégségben lévő együttes összesen egy gólig jutott. A Tottenham az utolsó 3 alkalommal gólképtelen maradt az Old Traffordon a Man. United ellen.

Mourinho tuti a stabilitásra helyezi majd a hangsúlyt, főleg azok után, hogy a Huddersfield ellen sikerült benyelni két gólt. A kisiklás után sokkal stabilabb, koncentráltabb lesz a United. Aztán a stabilitás lesz az alap a Tottenham oldalán is, nem feltétlenül lenne tragédia a döntetlen a Man. U. stadionjában, főleg annak fényében nem, hogy az utolsó három fellépésükön gólt sem lőttek Kane-ék

Sérültek akadnak mindkét oldalon, de kellően mély keretekről beszélünk, egy-két játékos kiesése nem lehet valódi probléma. De Gea és Lloris a világ legjobb kapusai közé tartoznak, szóval hiába két jó csapat, itt azért inkább a bruszt és a mezőnyjáték dominál majd, mintsem a gólok.

Címkék: sportfogadás, tipp,