Sportfogadás tippek: Kisvárda - Fehérvár KC

2016-10-12
A magyar női kézi NBI-ben szerdán a Fehérvár a Kisvárdához látogat. Nem az újonc Várda az esélyes, de azért egyértelmű cél a győzelem hazai oldalon is! Hogy összejön-e a bravúr, estére kiderül

Kisvárda-Fehérvár

Női kézilabda NBI

Online sportfogadás tipp: Fehérvár győzelem

Bet365 odds: 1.45

Tippmix odds: 1.40 (és csak min. hármas kötésben fogadható)

Kezdés: szerda, 18:00

 

A Kisvárda idén került fel az NBI-be, és azért bármennyire is próbálnak erősíteni, látszik még, hogy idő kell, mire felveszik az NBI ritmusát. A várdaiak a gyengécske Kispestet (szintén idén került fel) megverték, de a Győr mellett az Érd és a Mosonmagyaróvár is elverte a keleti együttest. Az Érd persze szintén elit csapat hazánkban (azóta megverte a Fradit is), szóval Klivinyiék ellen sem volt esélye a Várdának, de azért látszott, hogy nincs egy súlycsoportban a Várda és az Érd. Az érdiek már a félidőben 6-15-re vezettek. Nagy problémája a Várdának, hogy a meccsek elején rendre beragad, hisz pl. a Kispest is vezetett még a szabolcsiak ellen félidőben, és a Móvár is elhúzott több góllal, rögtön a mérkőzés elején.

Fogadkoznak a várdaiak, hogy most odafigyelnek majd a rajtra, de lesz ellenfél is...

A hazaiak frissen igazolt játékosa, Dmitrovics szinte alig edzett még a csapattal, hisz épp leigazolták, jött a válogatott meccsek miatti szünet. Ő pl. csak kedden tudott ismét a csapattal edzeni, szóval hiába erősítés, azért ez valahol csapatjáték, idő kell neki is, mire megtanulja a figurákat, összeszokik a társakkal. Gedroit és Kucherova is hazája válogatottjával töltötte az elmúlt napokat, pont azok a spílerek, akiket be kéne építenie Kovács mesternek.

A Fehérvár tavaly is bizonyított a bajnokságban, remek légiósokkal rendelkező együttes. Mendy, Isitate, Bandelier, Zivkovic vagy épp Piedade is olyan játékosok, melyeket bizony a Várda is bőven elfogadna. És akkor ők csak a légiósok, mert pl. Herr Orsi a kapuban, vagy mezőnyben Tilinger, Pelczéder és Kazai azért igen jó játékosok.

A Fehérvárra adott 1.45-ös odds jó! Talán a táblázaton elfoglalt helyekből indultak ki a bukik, hisz a Fehérvárnak is egy győzelme van, csakúgy, mint a Várdának. Igen ám, de a Fehérvárnak van egy elhalasztott meccse, és a Kisvárda azt a Kispestet verte meg, amely csapatot vélhetően mindenki meg fog, méghozzá oda-vissza. A Fehérvár viszont legutóbb elverte a brazil világbajnokokkal erősítő Vácot, ami azért jelzi, hogy az FKC jelenleg tabellán elfoglalt helye nem reális. Egyébként az FKC vasárnap az EHF Kupában játszik, szóval vélhetően gyorsan le szeretné rendezni a meccset, és már az elején tudatosítani a hazaiakban, hogy nincs esély. Ismerve a Várdt, és hogy milyen nehezen pörögnek fel, vélhetően az FKC rajt cél győzelmet arat. Még úgy is, hogy Mayer Szabina, válogatott beálló komoly sérülése miatt nem léphet pályára, de a Várda ellen azért nélküle is több góllal illene nyerni!

Címkék: sportfogadás, tipp,