Sportfogadás tippek: 1. FC Union Berlin - 1. FC Köln

2012-09-21
Podolski távozása óta nem nyert meccset a Köln a német másodosztályban. Ezt kevesen hitték volna, hogy a második vonalban is ennyire érződni fog Prinz Poldi hiánya. Vajon magára talál végre a Köln, vagy tovább folytatódik a vergődés?

1. FC Union Berlin - 1. FC Köln

Tipp: Köln DNB

Odds: 2.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

Az Union Berlin és a Köln találkozója igazán nagy téttel bíró meccse lesz a 6. fordulónak. Mindkét együttesnek égető szüksége lenne a három pontra!

A Kölnnél talán úgy gondolták, hogy az élvonalból való kiesés után egyből sikerül visszakapaszkodni a legjobbak közé, ám jelenleg nem úgy tűnik, hogy a Köln harcban lesz a dobogóért. Mindössze a 17. helyen állnak, öt forduló után még nyeretlenek a kecskések. Mindenki tudta, hogy Poldi herceg hiányozni fog, de hogy ennyire, azt álmukban sem gondolták volna a kölniek.

Az Union sem kezdett jól, sőt! A kis Berlin 0-1-4-es mérleggel áll, csak a nyitófordulóban tudtak pontot szerezni a 'lautern ellen, azóta négyből négy meccset buktak el. A Berlin 4-1-4-1-et játszik, Karl amolyan beállós szerepben a védelem előtt, de ami ennél is fontosabb, hogy egy valódi támadónál többet nemigen láthatunk az Union csapatában. Így pedig nehéz meccseket nyerni, és mint látjuk, nem is sikerül nekik.

A Kölnnek voltak bíztató momentumai a St. Pauli ellleni hétfő esti találkozón, de igazságosnak mondható 0-0-ás döntetlen született. A kecskések már valamivel 'divatosabb' 4-2-3-1-et játszanak, és a Sankt Pauli ellen nyerhettek volna, sokat kísérleteztek lövéssel, de nem nagyon volt velük a szerencse sem. Mármint elöl, mert a védelem azért nem panaszkodhat Fortunára...

A mi tippünk az, hogy a Kölnnek nagyobb sansza van a sikerre ezen a találkozón. Az Unionban most nem lehet érezni azt a erőt, ami korábban jellemezte őket, lehet, hogy kifogyott a nafta a tankból, és kiesés lesz a vége. A Köln azért ennél a 17. helynél bőven előrébb fog végezni! Itt az ideje, hogy végre talpra álljanak, és ehhez nem is kaphatnának jobb partnert, mint az Union.

Köln sikert tippelünk tehát, de azért DNB-vel fogadjunk rájuk mindenképp, így iksz esetén visszakapjuk a tétet! ÍA bet365 2.25-ös szorzót kínál a DNB Köln opcióra, amit nagy kár lenne kihagyni!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,