Sportfogadás tippek: Snooker, The Masters

2015-01-16
A Mesterek tornáján a felső ágon Ronnie O'Sullivan és Robertson találkozik, ma kiderül, hogy kik kerülnek az elődöntőbe a másik ágon. délután Perry és Allen csap össze, este Maguire és Murphy mérkőzik meg egymással.

Joe Perry - Mark Allen

Tipp: 8.5 frame felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00


Joe Perry itt a Mastersen nem szórakozott sokat az előző körben. A sorsolás is kedvezett neki, hisz megkapta a totál formán kívül játsszó Dinget, akit 6-3-al takarított el az útból. Ugyanolyan underdog volt a szorzók alapján, mint ma, de elég simán kiütötte Dinget, aki azért rengeteget hibázott. Persze Perry játéka sem volt hibátlan, de könyörtelenül magtorolta Ding butaságait.

Allen Higginst verte 6-4-re, szép siker volt, mert Higgins is villantott valamit a régiből. Allen viszont jobban bírta a nyomást, és maga javára fordította a meccset. Viszont Allen az a srác, akit ki lehet zökkenteni. Perry pedig igazi rutinróka, és tudja is, hogyan kell Allent megviccelni.

Legutóbb EPTC versenyen találkoztak, akkor Perry 4-1-re lenyomta Allent. Előtte 6 frame győzelemig tartó meccset Kínában játszottak, ott is Perry nyert, méghozzá 6-4-re. Egy ilyen 6-4-es Perry győzelmen most sem lepődnék meg, de ha Allen nyerne mondjuk 6-4-re, az is simán benne van a pakliban.

Ez biza nem lesz sima meccs, mindkét játékos figyelni fog, hogy minél kevesebbet hibázzon, de elég direkt snookert játszik mindkét spíler, szóval adnak majd lehetőséget egymásnak. A tipp lényege, hogy a vesztesnek is nyerni kell minimum három frame-et, azzal valószínűleg nem lesz probléma.

Egyébként pedig, mint a bevezetőben írtuk, a két nagyágyú, Ronnie és Robertson a másik ágon egymással meccsel, így ezen az ágon nyugodtan be lehet menni a döntőbe. Trump ugye már búcsúzott, és a Murphy-Maguire páros továbbjutója sem verhetetlen. Allen és Perry igazi feszült kiélezett meccset játszik ma délután, még az is simán benne van, hogy döntő frame-re kerül sor.

(Egyébként Allen tényleg jobb játékos picit, így a szorzók reálisak, de tudjuk róla, hogy lazán eldurran az agya. 1.40-es oddson nem érdemes babrálni Allen győzelmét!)

Címkék: sportfogadás, tipp,