Sportfogadás tippek: Németország - Ausztrália

2015-03-25
Ahogy a Sport TV beharangozójában is hallhatjuk, az aktuális világbajnok és a friss Ázsia Kupa győztes találkozik ma este a Fritz Walter Stadionban. Németország-Ausztrália, nézzük picit bővebben:

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A német válogatott vasárnap EB-selejtezőt játszik Grúzia ellen, ma pedig egy barátságos, felkészülési találkozón fogadja a friss Ázsia Kupa győztes Ausztráliát.

A német válogatott esetében teljesen felesleges hiányzókról beszélni, láthattuk a VB-n sem okozott gondot például Reus vagy Bender kiesése. Hihetetlen mélysége van a német labdarúgásnak, és az utánpótlást elnézve a Nationalelf jövője is biztosítva van.

Löw mester elmondta, hogy Neuernek kisebb sérülése van, ezért ma nem véd, Grúzia ellen viszont már ő állhat a kapuban. Zieler vagy Weidenfeller pótolhatja. A védelemben középen Hummels és Boateng játszhat, Höwedes jobb szélen, a másik szélső védő kiléte bizonytalan. Persze Löw mesternél előfordulhat, hogy kísérletként fogja fel a meccset, és három védővel játszik a csapat. A középpályán így Schweinsteiger és Kroos szűrhet, bár meglepő lenne, ha például a Madridban éjjel-nappal pályán lévő Kroos ezen a barátságos meccsen is pályára lépne. Özil és Reus mellett a Leverkusenben alapemberré váló Bellarabi játszhat, elöl pedig Müller és Götze kaphat helyet. Persze ez csak találgatás, hisz a meccskeretben ott van még Zieler, Badstuber, Hector, Mustafi, Gündogan, Khedira, Kramer, Rudy, Schürrle, M. Kruse és Podolski. Utóbbi hatalmas meglepetés lehet, hisz szegény Poldi piszkosul gyenge formában van, az Inter nem egy világverő csapat, de még az olasz együttes bő keretébe sem nagyon fér be Poldi herceg...

Ausztrália csapatának ünnepnap a mai, az Ázsia Kupa győzelem miatt feldobott állapotban van a válogatott. Játszhat egyet az aktuális világbajnokkal, csak jó meccs lehet a mai! Az ausztráloknál Postecoglu mester vélhetően a Ryan - Franjic, Sainsbury, Wilkinson, Davidson - Milligan, Jedinak, Luongo - Oar, Leckie, T. Cahil-féle 11 lép pályára. A keretben van még a vendégeknél Federici, Langerak, Behich, DeVere, Elrich, Wright, Ikonomidis, McKay, Mooy, Troisi, N. Burns, és Juric

A meccsen könnyen előfordulhat, hogy Borussia Dortmund két kapusa néz majd egymásra a kapuból, Weidenfeller védheti a német kaput, Langerak pedig az ausztrál ketrec előtt tevékenykedhet. Egyébként -ha a németek választották ellenfélnek Ausztráliát-, akkor valószínűleg jó döntésnek bizonyul majd, hisz Ausztrália egy őszinte csapat. Nem világverő, de azért kellően kemény, hogy a németek is komolyan vegyék a mérkőzést.

A német együttes a VB-győzelem óta kikapott Argentína ellen 4-2-re, kikapott a lengyelektől 2-0-ra, és az írek ellen is csak 1-1-et játszott a Nationalelf. Fogható tehát az aktuális világbajnok, Ausztrália pedig őszinte csapat, nyerni jön a Fritz Walter stadionba. A mi tippünk az, hogy szórakoztató focit látunk ma este a két csapattól, gólgazdag, közönségbarát meccs lesz ez a mai.

 Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,