Sevilla - Eibar: Forró lesz!

2020-07-06
Forró lesz, méghozzá az ütközet, és a hőmérséklet is. Sevillában hétfőn a hőmérő higanyszála 40 Celsius fok fölé kúszik majd, este 22 órakor is 30 felett lesz még a hőmérséklet, ha hinni lehet az előrejelzéseknek.

Sevilla - Eibar

LaLiga - 34. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Szabálytalanságok száma 25,5 felett

22Bet odds: 1,68

Kezdés:  2020.07.06. 22:00

 

Sevillában zárják a 34. fordulót, méghozzá egy késő esti Sevilla CF - Eibar találkozóval. Ennél jobban már nem lehetett kitolni az időpontot, meleg lesz, pára lesz, de ezt kell elfogadni. A hazai srácok vélhetően jobban hozzá vannak szokva, az andalúz csapat tagjai azért a mindennapokban ehhez a körülményekhez jobban aklimatizálódtak már, míg ott fenn északon, a hegyekben, Eibarban azért nap közben sem volt annyira brutális a meleg. Szóval nem elég, hogy az Eibarnak át kell utazni az országot, hőmérséklet szempontjából már picit olyan, mintha valami észak-afrikai országba ugrana le.

Az Eibarnak egyébként is könnyen melege lehet, hisz a kiesés réme fenyegeti. A Mallorca még erősen kapaszkodik, 12 pont begyűjthető még a Mallorca részéről, és jelenleg csak 6 pont a különbség a két együttes között. (A Celta is kieshet még, de az utolsó három meccse nem tűnik nehéznek)

Az Eibar tehát még nagy bajban is lehet, egy ikszet biztosan szívesen elvinne Sevillából. Az andalúz csapat viszont szintén pontkényszerben van, méghozzá a BL miatt. A 4. helyet minél korábban be kell biztosítani. Egész biztos, hogy Ocampos-ék is úgy kalkulálnak, hogy ha ez a hétfői Eibar elleni meccs összejön, meg a Mallorca elleni hazai, akkor nagy baj már nem lehet.

Az andalúz csapat jó formában van, Munirék 12 tétmeccs óta veretlenek, az újraindulás után sem kaptak ki értelemszerűen. Az Eibar viszont július elsejei határidővel elveszítette Orellánát és Escalantét, két fontos alapember szerződése járt le, akik távoztak is. Az egyébként sem bő keret még szűkebb lett. Az Eibar egyébként sem fiatal csapat, főleg nem a kreatív zóna, Chaler, Kike, Enrich, Iuni, León, de Blasis, Diop, mind mind elmúltak 30 évesek, amikor 3-4 nap telik el két meccs között, nem igazán úgy regenerálódik Charles 36 éves szervezete, mint a tinédzsereké.Ott a meleg, mint tényező, az eibariak nem ehhez szoktak hozzá. Arbilláék nem arról híresek, hogy idegenben sokat nyernek, a Sevilla meg nem arról híres, hogy otthon kikap.

Mateu Lahoz vezeti majd a meccset, mostanában elég kétarcú sporivá vált, vagy elkapja a gépszíj, és akkor mindenre ad lapot, vagy visszafogja magát. Este vélhetően bőkezű lesz majd, a meleg rá is hatással lehet. A 22beten fogadhatunk szabálytalanságok számára is, a 25,5-ös line elég kellemesnek tűnik az overezéshez. Lahoz átlaga 27,41-es, a két csapat pedig 14 szabálytalanság körül hozza le meccseit a védekezést illetően.  Az Eibarnál ez idegenben inkább a 15-höz közelít, és fog ma is, hisz a tét nem pici. A két együttes őszi meccsén 30 foultot fújt be Gonzalez Fuertes, reméljük, hogy Lahoz is megközelíti majd ezt a 30-as határt, és biztonsággal jon a tippünk. Ocamposék tényleg jó formában vannak, legutóbb a Leganés 23-szor szabálytalankodott a sevillaiak ellen, így is kikpoatt 3-0-ra...

Címkék: sportfogadás, tipp,