Ronaldonak is "bejön" a póker

2013-04-08
Rafa Nadal és Boris Becker után Ronaldo is pókerarccá lép elő.

 

A nyugdíjazott futballsztár Ronaldo Nazario a legújabb tagja a "Team PokerStars SportStars" nevű csapatnak - jelentette be a pókeróriás múlt héten.

Ronaldo, akit minden idők legnagyobb focistájaként is szoktak emlegetni számos díjban, elismerésben részesült karrierje folyamán. 

 

Egy Dél-Amerikai Pokerstars blog hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint Ronaldo ezentúl a Pokerstarst képviseli majd online és Brazíliában rendezendő élő pókerbajnokságokon a következő hónapokban. Ezek mellett feladata lesz még reklámkampányokban népszerűsíteni a Pokerstarst. A Latin-Amerikai pókertorna (LAPT) április 25-30 között fog Sao Paulo-ban állomásozni, ekkorre várható Ronaldo hivatalos debütálása.

 

Legutóbb 10 hónapja szerződtettek hírességet a SportsStars csapathoz, 2012 júniusában Rafal Nadal írt velük alá szerződést, de az ötfős csapatban jelen van még Boris Becker teniszcsillag, Fatima Moreira holland hockey játékos, és Marcus Hellner olimpiai síző is.

 Nadal 10 hónapos póker pályafutása alatt televízió reklámokban szerepelt, valamint rövid tudósításokban dokumentálták azt, ahogyan tanulja a pókerjáték apró trükkjeit. 2012 novemberében vett részt először online bajnokságon.

 

Ronaldo szerződtetése azt jelzi, hogy a Pokerstars szeretné pozícióját erősíteni a brazil piacon. A “Friend of PokerStars” listán már ott van a Sao Pauloban született André Akkari és Gualter Salles profi autóversenyző is.

 
Címkék: labdarúgás, póker,