Rekord összegű fogadások a Dubai Word Cup-on

2012-04-11
Az AmWest Entertainment adatai szerint az idei Dubai World Cup-ra minden eddigi rekordot megdöntő értékben, összesen 5,1 millió USD értékben fogadtak a lóversenyrajongók a nyugati féltekéről.

 

A március 31-i versenynap hét futamára, melynek fénypontja a 10 millió dollár összdíjazású Dubai World Cup volt, idén 19,5%-kal nagyobb összegben adtak le fogadásokat, mint 2011-ben. Futamonként átlagosan 728.500 dollár értékben fogadtak a lóverseny rajongók

 

Egy másik rekord is született: a Dubai World Cup és a Dubai World Cup Carnival összesített fogadási összegeit nézve. A Dubai World Cup Carnival elnevezésű, 15 napos nemzetközi lóverseny fesztivál január 5-étől március 17-ig tartó időszaka alatt 9%-kal nőtt a fogadások összege a 2011-es adatokhoz képest. Annak ellenére született ez a rekord összegű forgalom, hogy a nyugati félteke számára nagyon korai időpontokban kezdődtek a versenyek.

 

A Super Saturday-en is rekord született.  A  március 10-én, a Dubai World Cup előtti napon megrendezésre kerülő program  5 Group futamára, köztük két Group 1  futamra 14,6%-kal nagyobb összegben fogadtak, mint tavaly.