Rafael Nadal csatlakozik a PokerStars csapatához

2012-06-22
A PokerStars bejelentette, hogy hamarosan új sportlegenda, az olimpiai aranyérmes és többszörös Grand Slam-győztes teniszező, Rafael Nadal csatlakozik a világ legjobb pókereseiből álló csapatához.

 

Nadal természetesen nem hagyja abba a teniszt, továbbra is csupán hobbiszinten foglalkozik majd a pókerrel. Nadal eddigi teniszpályafutása során több rekordot is megdöntött, legutóbb Björn Borgét, amikor hetedszer is megnyerte a Roland Garrost . Tarsolyában 11 Grand Slam és 21 ATP tornagyőzelem szerepel, ezen kívül 2008-ban Pekingben olimpiai aranyérmet is szerzett. 

 

Rafa Nadal őszig csak online játszik, hiszen nyáron meglehetősen elfoglalt lesz: indul Wimbledon-ban, az US Open-en, és ott lesz a londoni olimpián is. Az ígéretek szerint azonban ősztől már élő pókerversenyeken is részt fog venni. 

 

 

A világszerte a hihetetlen versenyszelleméről is ismert 26 esztendős spanyol sztár, aki már évek óta játszik online játékokban,  a PokerStars profijainak segítségével szeretné tökéletesíteni pókertudását, és hasznosítani azokat a képességeit, melyek a teniszben is sokat segítették: 

"Nem titok, hogy imádok versenyezni, és mindent megteszek a győzelemért, legyen szó teniszről, golfról vagy akár videojátékokról"- mondja Nadal. 

 

“Rafa Nadal megtestesíti mindazt, ami a versengésben nagyszerű – a nagy bajnokok minden sportban a tehetség, az értelem, az elkötelezettség és a mentális erő keverékét hordozzák magukban” - nyilatkozta Mark Scheinberg, a PokerStars igazgatóságának elnöke. “Nagyon büszkék vagyunk, hogy Rafa lett a márka új arca, és izgalmasnak találjuk a lehetőséget, hogy segíthessük őt a játék megismerésében.

Rafa kulcsszerepet fog játszani abban, hogy új játékosokkal ismertesse meg a pókert, különösen Spanyolországban, ahol a játék népszerűsége rohamosan növekszik a frissen kiadott szerencsejáték engedélyeknek köszönhetően. A PokerStars elkötelezett az iránt, hogy játékalaptól függetlenül minden játékosa számára szabályozott és biztonságos játékkörnyezetet teremtsen, és így több játékos választja, mint bármely más oldalt.”

 

A PokerStars most arra kéri játékosait, hogy kövessék Rafát pókerjátékának fejlesztése közben egy erre létrehozott oldalon

Ha Twitteren szeretnél részt venni a Rafa pókerjátékáról folyó beszélgetésben, megteheted a #nadalpoker használatával.

 
Címkék: póker,