Portugália-Németország: Kiéheztünk már egy jó meccsre

2021-06-19
A pénteki Eb-meccsek elég gyatrára sikeredtek. Három meccsen született három gól, nyugodtan mondhatjuk, ennél rosszabb nem jöhet. A szombati találkozók több eseményt tartogatnak számunkra, de ezzel nem vállaltunk nagyot

Portugália - Németország

Foci-Eb, München, 2. csoportkör

 

Online sportfogadás tipp: Németország labdabirtoklása %-ban 55,5 felett

Unibet odds: 1.95

Kezdés: 2021.06.19. 18:00

 

Portugália, mint tudjuk, a 80. perc után egy szerencsés góllal szerezte meg a vezetést Magyarország ellen, aztán Ronaldóék még kettőt gurítottak a picikét széteső magyar védekezés ellen. Végül is 3-0, papírforma, aztán aki látta a meccset az tudja, hogy nem volt az olyan sima.

Németország a francia csapattól kapott ki, de a mutatott játék nem volt tragikus. Voltak helyzetek, volt elképzelés, csak szerencse nem volt. Ami igazán hiányzott, az egy jó befejező. Sok csapatnál hiánycikk a 9-es játékos, mint mondjuk volt pár éve Klose, aki nem csinált 'semmit' csak lőtt 1-2 gólt. Mint Lewa a Bayernben...

Lényeg a lényeg, Portugália mivel hozta a kötelezőt, így számára a németek ellen nem tragédia a döntetlen. Kezdeményezni valószínűleg a németek fognak. A franciák ellen is 59%-os labdabirtoklást hoztak, meglepetés lenne, ha nem nyernék meg a labdabirtoklást a luzitánok ellen. A kérdés az, hogy mennyire lesz meddő a fölény, mert lesz fölény.

A mi tippünk, hogy a németek elérik a minimum 56%-ot labdabirtoklásban. Az unibetnél az 55,5 % felett opció 1.95-tel szoroz, azaz megduplázhatjuk a tétünk, ha ez a tipp jó. A meccs ráadásul Münchenben lesz, a németeknek pedig nagyon kell a győzelem. Tovább lehet jutni 3 ponttal, ezt a portugálok is jól tudják, de arra azért figyelni kell, hogy a gólkülönbség azért ne szökjön mínuszba.

Ami még jó tippnek tűnik, hogy a 2. félidőben látunk minimum 5 perc hosszabbítást. Az unibeten erre is fogadhatunk, és ha már megtehetjük, miért ne tennék meg?! Taylor angol spori, Angliában a Premiershipben hozzá van szokva a jó szaftos ráadáshoz. A PL-ben divat jó sokat hosszabbítani, ráadásul ott az esetleges VAR, biztos lesz egy-két sérülés, ápolás, lehetnek kétes szituációk, ami után 1-2 perc elmegy a videózással, lesznek cserék bőven, és lehetséges egy ivószünet is, mert nálunk is elég jó melege van, de Münchenben is 30 Celsius fok körül várható délután. Szóval 5 perc ráadás simán lehet, és akkor nem beszéltünk arról, hogy a jól álló csapat húzhatja is az időt, amit pedig Taylor spori kompenzálhat a meccs végén.

Címkék: sportfogadás, tipp,