Pintér "elbeszélget" néhány játékossal

2013-07-24
A Bajnokok Ligája-selejtezőben kedd este búcsúzó Győri ETO FC vezetőedzője elégedetlen volt csapata játékával, s szerinte nem minden játékosa hajtott megfelelően a Makkabi Tel-Aviv elleni párharcban.

 

Az izraeli csapat először 2-0-ra nyert Győrben, majd kedden hazai pályán 2-1-re, így kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel lépett tovább a selejtező 3. fordulójába.

 

"Amikor egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen valaki pályára lép, akkor nemcsak önmagát, hanem a klubját és Magyarországot is képviseli. Most néhányan ezt nem az elvárható módon tették meg" - nyilatkozta az nb1.hu-nak Pintér Attila, aki eltiltása miatt mindkét összecsapást a lelátóról nézte végig.

 

Hozzátette: akkor lehetett volna esélyük, ha mindenki a lehető legjobb teljesítményét nyújtja, de ez a Makkabi ellen nem történt meg. "Egyes játékosoknak el kell gondolkodniuk, mert senkinek sincsen bérelt helye a csapatban. Az, hogy kikre gondolok, a személyes beszélgetéseken derül ki az érintettek számára" - fogalmazott Pintér.

 

Megjegyezte: mindezzel együtt sokat tanultak a két mérkőzésből, tudják, merre kell haladniuk, hogy eredményesek legyenek, ha ismét kiléphetnek a nemzetközi porondra.

 

Forrás: MTI

 

 

Címkék: labdarúgás,