Phil Ivey ingyenes pókerjátékot indított a Facebookon

2013-07-09
A világ legjobb pókeresének tartott Phil Ivey ingyenes pókerjátéka vasárnap debütált a legnagyobb közösségi portálon.

 

Az IveyPoker app minden olyan funkciót tartalmaz, mely egy közösségi ingyenes pókerjátéktól elvárható: cash játékok, sit and go, többasztalos bajnokságok (MTT) is megtalálhatóak a kínálatban. Az ingyenes regisztrációkor a játékosok 3500 ajándék zsetont kapnak, de ha ez nem lenne elég, valódi pénzért lehet még vásárolni: 19,99 dollárért kaphatunk 15 millió zsetont, vagy a „legjobb ajánlatként” meghirdetett akcióban 150 millió zsetont 99,99 dollárért.  Ha valaki nem akar pénzt áldozni a játékra, természetesen arra is van lehetőség, hogy ingyenesen gyarapítsa stackjét. 

 

A zsetonok mellett különleges avatarokat, grafikákat, és különböző feliratokat (pl. „Boom”, vagy „OMG”) is lehet vásárolni a shopban, melyeket akár ajándékba is adhatunk a többi játékosnak. Az ajándékboltban zsetonban, nem pedig dollárban vannak feltüntetve az árak, egy vörös rózsa grafikáért vagy „flört” szimbólumért például 5ezer zsetont kell beáldozni.

 

Vehetünk úgynevezett arany zsetonokat is, melyekért prémium ajándékokat vásárolhatunk, például az Ivey Team oktató videóit. 50 arany zseton 2,99 dollárba kerül, 49,99 dollárért pedig 1.500-at kaphatunk belőle. A videók a tudásszinttől függően akár 35 aranyzsetonba is kerülhetnek. A kezdő szintű videók ingyenesek. 

 

Az app jelenleg a bétateszt fázisában van, a hivatalos megjelenéssel egyidőben iOS és Android appként is elérhető lesz. 

 
 
Címkék: online játék, póker,