Paddy P. újabb meghökkentő fogadása: melyik állatot nyírják ki legközelebb Dániában

2014-03-28
A Paddy Power fogadási irodát legutóbb az Oscar Pistorius elítélésére tett fogadáskötései és az ahhoz kapcsolódó reklámkampány miatt marasztalták el. Most arra vár fogadásokat, hogy a koppenhágai állatkertben melyik állatot fogják legközelebb kivégezni.

 

A lapok által gusztustalannak nevezett fogadás igazából a figyelemkeltést szeretné szolgálni a fogadóiroda szerint. A koppenhágai állatkertben ugyanis a nemzetközi tiltakozás ellenére hetekkel ezelőtt egy egészséges zsiráfot lőttek főbe, és vetettek az oroszlánok elé. Azonban oroszlánok sem jártak sokkal jobban, hétfőn két felnőtt és két kölyök oroszlánt altattak el tenyésztési gondokra hivatkozva annak ellenére, hogy több állatkert, sőt még a Paddy Power fogadási iroda is vételi ajánlatot tett az állatokra.

 

 Zsiráfkivégzés gyerekek előtt

 

Most arra lehet fogadásokat kötni, hogy melyik állat lesz a következő, aki szomorú sorsra jut az állatkertben. Az iroda (és a fogadók) szerint a legnagyobb esélye erre egy zebra van, rá 5/1-es eséllyel lehet fogadni, utána egy jegesmedve következik 8/1-es odds-zal. Találunk még antilopot (6/1), és tigrist (14/1). A legnagyobb túlélési esélye a felsoroltak közül egy vízilónak van, 40/1-es eséllyel lehet rá fogadni. A szóvivő szerint az fogadóiroda nem újabb botrányt szeretne kavarni, hanem az emberek figyelmét felhívni arra a mélyen elítélendő gyakorlatra,amit az állatkert folytat. 

 

Oroszlánetetés dán módra - ám a ragadozóknak sem fenékig tejfel az életük

 

A Paddy Power szóvivője elmondta, hogy szerették volna megmenteni az oroszlánokat az elpusztítástól, de az állatkert elutasította ajánlatukat arra hivatkozva, hogy "nem tudták komolyan venni azt." Arra a kérdésre, hogy mit kezdett vonlna egy oroszlánnal, a szóvivő nem adott határozott választ, csak annyit, hogy a futball világbajnokság alkalmából indított reklámkampányuk központi szereplője lett volna az állat.

 

 

 

Címkék: fogadás,