PSG v Arsenal ajánlat

2016-09-13
A PSG szeptember 13-án, kedden az Arsenal csapatával mérkőzik meg a Bajnokok Ligájában, a bet365 pedig élő fogadási akciót indít a meccs tiszteletére.

 

A promóció lényege:

Ha a játékos tesz egy mérkőzés előtti fogadást a PSG v Arsenal mérkőzésre, a bet365 megajándékozza egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

 

Ahhoz, hogy jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen meg kell tenni egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadni a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben a játékos ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetik a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 8.000 Ft).

 

Amennyiben a játékos az élő fogadásnál több mint egy választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni, és a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.