PSG - Montpellier: Hiányzik Messi! Hiányzik Messi?

2021-09-25
Messinek hamar elment a kedve a párizsi bohócparádéból. Inkább a térde fáj, mintsem játsszon, de a PSG jobb nélküle, mint vele, ezt pedig valahol ő is érzi.

PSG - Montpellier

Ligue1

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 felett

Unibet odds: 2.02

Kezdés: 2021.09.24. 20:00

 

Messi csapata a Barcelona, és Messi valóban hiányzik, csak nem a PSG-ből. Messi a Barcából hiányzik. A katalán klub butasága, hogy ez a helyzet kialakult, de ezzel már nem nagyon lehet mit kezdeni.

A lényeg az, hogy a Messi-Mbappé-Neymar triója egyelőre nem funkcionál. Hiába világsztárok, idő kell nekik. Az NBA-ben is sokszor összeálltak sztárok, és ott sem mindig ment flottul a játék az első percektől. Azt ne feledjük, hogy Neymar csak eligazolt a Barcából, mert Messi árnyékában volt. Szóval már akkor sem működött flottul ez a 'duó', vagy Suarezt is tekintve inkább trió. Mbappé a nyáron kezdett hepciáskodni, ő is függőben volt a Real Madrid és a PSG között. Sok kedve nem volt a játékhoz. Csillogott-villogott, a nyáron az Eb-n viszont büntetőt rontott, ide hozták Messit, joggal érezte, hogy azok nem az ő napjai.

Messi bemutatkozása pedig egyelőre pozitívnak biztos nem nevezhető, mert 2-3 mérkőzés, és máris összezörrent Pochettinóval. Messi finoman szólva sem örült annak, hogy lecseréli őt a mester. Szépítették a meccs után a történteket, de mindannyian láttuk Messit, és gondolhattuk, mit gondol abban a pillanatban... Pont oda küldte a mestert gondolatban, ahová ilyenkor szokták az embert ...

A lényeg, hogy a PSG jelenleg jobb Messi nélkül, mint Messivel. A kulcs Marquinhos, hogy hátul legyen egy stabil pont, elöl Neymarék megoldják. Ráadásul Icardi kell ebbe a csapatba, és jobb a Neymar-Mbappé-Icardi trió di Mariával, mint ha Icardi helyet Messi játszik. Papíron nem, de a valóságban mégis. Messi meg akkor úgy döntött, hogy ha lecserélték, akkor neki bizony tényleg nagyon fáj a térde... (Más kérdés, hogy a helyére becserélt Icardi később győztes gólt szerzett)

A PSG ellenfele a Montpellier, igazi gálacsapat, sok lőtt és sok kapott góllal. A Montpellier vélhetően nyomás nélkül játszik, és az elmúlt évek 'eredményei' megedzették ezt az együttest. A közelmúltban minimum 4 gólt benyelt a PSG ellen Párizsban, szóval nagy meglepetés nem érheti. Volt itt 4-0; 5-0; 5-1 és 4-0 az előző négy szezonban, ha azt nézzük, hogy Messi azokon a meccseken sem játszott, és most sem játszik, simán lehet megint 4-5 hazai dugó. Abban bízhat a vendég csapat, hogy a PSG már a City elleni BL-meccsre is tartalékol. Emiatt, meg úgy egyébként is Germainék is betalálhatnak, a PSG nem megingathatatlan.

Ha azt nézzük, hogy a PSG az előző 4 idényen egymaga szerzett minimum 4 gólt, a 3,5 gól felett opció jó tippnek tűnik szombat estére.

Címkék: sportfogadás, tipp,