PSG - Manchester City: Három dudás egy csárdában...

2021-09-28
A PSG, és talán a futballt szerető emberek egyaránt bíztak benne, hogy Messi-Mbappé-Neymar trió egyből varázsolni fog, ám a valóság az, hogy a kevesebb néha több.

PSG - Manchester City

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Man. City vagy döntetlen

Unibet odds: 1.42

Kezdés: 2021.09.28. 21:00

 

A 2. forduló és úgy talán a szezon egyik sláger-párosítása a PSG-City. Két csapat, amely a nagy pandémia után is két marokkal szórja a pénzt. Összecsapnak a gigászok, és kiderül, hogy jelenleg melyik csapat hol tart.

Ami a PSG-t illeti, a Ligue1-ben nincs probléma, a BL-ben viszont annál inkább. Már a Bruges ellen jött az első botlás, csak egy döntetlent sikerült elérni Belgiumban. a Messi-Mbappé-Neymar trió egyelőre diszfunkcionális, di Maria piros lapja miatt eltiltott, így a legizgalmasabb kérdés, mit csinál ez a sztár-trió ott elöl. Az megint más kérdés, hogy a csapat 11 játékosból áll, fontos majd a középpálya, és még fontosabb a védelem.

A City ugyanis eléggé egyben van, és meccsről-meccsre jobb. Jót tett Guardiola csapatának, hogy Chelsea-t megverte, az manapság nem egyszerű dolog. Előtte a Lipcsét végezte ki a BL-ben, lőtt hat gólt, hiába kapott hármat, akkor talált be a City a német csapat ellen, amikor akart. Nyolc tétmeccse van a Citynek, és négyszer lőtt minimum 5 gólt.

Pochettino, a PSG edzője nem fogja kihagyni a sztártrió egyik tagját sem. Messi, Neymar és Suarez is játszani akar, és fog is. Igen ám, de egyikőjük sem szeret védekezni, ez pedig probléma forrás. Verratti még nincs, di Maria eltiltott, Wijnaldum pedig nem igazán érzi magáénak a csapatot. Ez a Gueye-Paredes-Ander középpályás sor picit színtelenebbnek tűnik, mint a de Bruyne-B. Silva-Rodri hármas.

Nem zárjuk ki, hogy a PSG egyszer majd összeáll, összeérik az elöl lévő trió, de a realitás az, hogy túl sok és túl nagy az ego, védekezni egyik játékos sem szeret, így pedig egy City ellen jelen pillanatban nincs reális esély meccset nyerni. Mi azt sem zárjuk ki, hogy komolyabb verést kap a PSG.

Címkék: sportfogadás, tipp,