FTC - Esbjerg: Ne írjuk le a Fradit!

2023-06-03
Az Elek Gábor vezette FTC évek óta üldözte a BL final Four-t, aztán milyen az élet, pont akkor jött össze, amikor Elek Gábor elköszön az FTC-től, ahogy párja, Szucsánszki Zita is. Az, ahogy a Fradi a Metz együttesét kiejtette, nagyjából csoda volt.

FTC - Esbjerg

Női kézi BL Final Four

 

Online sportfogadás tipp: Reistad góljai 7,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: 2023.06.03. 18:00

 

Tipikus FTC, mi is sokszor leírtuk már itt, hogy a Fradi ilyen szempontból a sportfogadók rémálma, mindenféle meglepetés benne rejlik, akár pozitív, akár negatív. Persze, aki pont a meglepetésekre szeret fogadni, azoknak álomcsapat az FTC. Képes nyerni a semmiből, képes veszíteni favoritként.

Az elődöntőben a dán Esbjerg lesz az ellenfele, amely csapat a hét elején azért játszott még egy éles meccset a dán bajnokságban, de volt pár napja kipihenni. Sérültjük nem igazán van, ami fontos az Esbjergnél főleg, mert nem rendelkezik bő kerettel ez az együttes.

Épp ezért lehet kérdés, hogy bírja majd a vasárnapot, de ne szaladjunk előre. Sőt eleve ne szaladjunk sehova, foglalkozzunk a tippel. A mi tippünk egyszerű, Resitad minimum 8 gólt lő!

Reistad jelenleg a világ legkomplettebb játékosa. Vannak játékelemek, amiket ha ízekre szedünk, van nála jobb. Van, aki még nála is jobb, ha a réseket kell megkeresni a falon. Van nála erősebb, gyorsabb, van, aki nagyobbat lő. De Reistad mindenben kiváló, és ennyire komplex játékos kevés van a világon. Dinamikus, energikus, erős fejben. Pár éve még Háfra Noémi előtte volt, aztán elég csak megnézni, hogy épül Reistad pályafutása.

Az előző idény FF-jában 16 lövésből vágott 8-at a Győr ellen. Akkor a 2. legtöbbet Breistöl dobta kapura (14-et), de idén ott van már Mörk is, és nem megbántva az FTC-t, azért talán a Győr erősebb csapat, főleg ami a védekezést illeti. A dánok egész biztos tempót mennek majd, nem akarják hagyni azt, hogy az FTC cserélni tudjon támadások és védekezések között. Egyrészt nem mindegy, hogy mondjuk be tud-e jönni Tomori Zsuzsa védekezni, vagy mondjuk Klujber ragad benn.

Reistad eleve az első számú heteslövő, de ő pont az a játékos, aki akár akcióból is vág hetet. Nem tűnik kevésnek a minimum 8 gól, de ilyen klasszis esetében soknak sem.

Címkék: sportfogadás, tipp,