PSG-Marseille: A korona a rangadók hétvégéjén

2021-10-24
Elég sűrű vasárnap vár ránk, sportkedvelőkre, hisz csak a futballban lesz 10-12 olyan meccs, amit szívesen megnéznénk. Rangadók mindenfelé, melyek közül mi most a Marseille-PSG-t nézzük meg picit közelebbről.

Marseille - PSG

Ligue 1

 

Online sportfogadás tipp: Lesz piros lap

Unibet odds: 2.95

Kezdés: 2021.10.24. 21:00

 

A PSG 9-0-1-es mérleggel vezeti a Ligue1-t. Azt nem lehet kijelenteni, hogy apait-anyait belead, de nem is kell, nincs is rá szükség. Brutálisan bő a keret, a Neymar-Messi-Mbappé trió alig-alig játszik így együtt, hol sérülés, hol pihentetés miatt.

A 10 meccsen 24 gólt lőtt a PSG, soknak nem sok, persze, nem is kevés. A 10 meccsen kapott 10 gól meg belefér.

Ami a Marseille-t illeti, volt ennek a klubnak is zaklatott időszaka, az előző idényben is ment a cicaharc, aztán Payet és Thauvin közt olyan ellentét alakult ki, hogy utóbbi egészen Mexikóig menekült, és oda igazolt. ...

Payet maradt a kakas a szemétdombon, de addig-addig kapirgált, amíg a Marseille azért összekapta magát, jelenleg a 3. helyen áll, de van elmaradt meccse. De igazából egy ilyen találkozó előtt tök mindegy, hogy a Marseille harmadik vagy tizedik, ez forró összecsapás lesz.

A spori ezúttal (is) Bastien lesz, aki legutóbbi is vezette a két csapat bajnokiját, és bizony a találkozó végén Payet-et ki is állította. Azt megelőzően Brisard vezette a két együttes bajnokiját, amely a rendes játékidőben is 11 sárga lapot hozott, de a rendes játékidő hosszabbításban jött az igazi buli, amikor is a PSG és a Marseille játékosok úgy egymásnak estek, hogy 5 piros lapot kellett kiosztani.

A két együttes utolsó 4 bajnoki meccséből három hozott piros lapot. Ami tuti, hogy a Marseille meg akarja verni a PSG-t. A PSG meg ugyanezt szeretné, szóval érdekellentét áll fenn. Mindkét oldalon vannak igazi kakasok, ha már gall derbi. Az ebben a meccsben a jó, hogy itt a játékmestereknél is könnyen elszakad a cérna. Payet, Neymar (ha játszik), simán képes magának pirosat összeszedni.

Egyébként is jellemző a Ligue1-re, hogy a sporik itt kapják elő leghamarabb a piros lapot. Egy ilyen találkozóban ez simán benne van.

Címkék: sportfogadás, tipp,