Óriási siker a világ első póker-étterme

2015-01-23
Állandó teltházzal üzemel a PokerStars első pókerétterme Londonban, ahol háromfogásos gourmet vacsorát kapnak azok, akik egy gyors pókerjátszma során növelni tudják zsetonjaik számát.

 

A PokerStars a Jones & Sonsszal karöltve nyitotta meg All-In Kitchen néven a világ első „Play To Eat” („Játssz, hogy ehess”) pop-up éttermét a 2015. évi United Kingdom and Ireland Poker Tour (UKIPT) tiszteletére, mely január 20-án veszi kezdetét. 

 

Bár az étterem eredetileg csak három napig, január 19-21 között tartott volna nyitva London Haggerston elnevezésű részén, mivel állandó teltház volt, a PokerStars úgy döntött, hogy január 26-27 ismét kinyitnak. Sőt, tervezik, hogy az UKIPT többi helyszínén is nyitnak egy-egy pop-up éttermet. 

 

 

Az All-In Kitchenben 50 fontért bárki kaphat vacsorát, azonban azok, akik lezavarnak egy-egy pókerjátszmát kedvezményt kapnak, vagy akár teljesen ingyen is ehetnek. Ha valaki több zsetonnal végez, mint a kezdeti 10.000, akkor ingyen kapja a háromfogásos menüt. Azoknak, akiknek 5000-nél több zsetonja marad csak 5 fontot, akiknek 5.000 zsetonnál kevesebbjük van 10 fontot kell fizetniük, ha enni akarnak. 

  

 

Címkék: póker,