Online játék mobillal

A mobillal való online játék és fogadás előnyei és hátrányai.

Legfontosabb előnyök

Természetesen a legnagyobb előny a hordozhatósága. Az online szerencsejáték kihozta a kaszinót a hotelekből az otthonokba,  a mobilon való szerencsejátékkal a kaszinót zsebre is tehetjük. Ebben sokan hatalmas előnyt látnak. A mai rohanó világban nehéz időt találni arra, hogy kedvenc játékainkat játsszuk. A mobilon játszott játék erre is megoldást kínál, hiszen telefonunkkal bárhol, bármikor „beülhetünk ” kedvenc  játéktermünkbe vagy fogadást tehetünk egy fontos meccsre.

Hátrányok

Másrészről a mobilon való játékot esetleg nem találjuk olyan kényelmesnek, mintha  a számítógépünk előtt ülnénk. A kijelző kisebb, a gombokat  nehezebb használni, mint az egeret. Ám a gyorsan fejlődő technológia egyre szebb grafikákat alkalmaz, a gombok használata pedig lehet, hogy csak megszokás kérdése, mint ahogy az sms írásnál is tapasztaltuk.

Veszélyek

Van, akinél veszélyes lehet, ha kedvenc játéka TÚL hozzáférhető. Pusztán azért, mert bármikor játszhatunk, nem jelenti azt, hogy szükséges is . A szerencsejáték alapszabálya  szerint van, amikor ajánlatosabb abbahagyni a játékot. Tehát ha fegyelmezett játékosok vagyunk, a mobil szerencsejáték nagyszerű módszer arra, hogy élvezzük a játékot bárhol, bármikor.