Olaszország - Svájc: Kezdődik a 2. kör

2021-06-16
Kezdődik a második csoportkör a 2020-as foci-Eb-n, szerdán pályára lép az A csoport négy együttese. Wales és Törökország Bakuban találkozik, az olaszok pedig Rómában fogadják Svájc együttesét.

Olaszország - Svájc

Foci-Eb

 

Online sportfogadás tipp: Szabálytalanságok száma 22.5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2021.06.16. 21:00

 

A csoportot Olaszország vezeti az első kör után, mivel Törökországot magabiztosan legyőzte. Jól játszott az olasz együttes, mindent beleadtak, és meglepően őszinte focival rukkoltak elő.

Svájc a Wales elleni döntetlenje után nem lehet boldog, mivel sokáig vezetett, de a walesi együttes egalizált. A helvétek egy ponttal várják a 2. kört, ami nem sok. A hátra lévő két meccsből egyet meg kéne nyerni a továbbjutáshoz. Persze három remivel is tovább lehet menni elvileg, de ott már nagyon rezeg a léc.

Mindkét csapat első meccs nagyon kevés, meglepően kevés szabálytalanságot hozott. Az olasz-török meccsen 10 és 8 szabálytalanság volt, tényleg nagyon sportszerű találkozót láthattunk, más kérdés, hogy ott Makkalie spori óriási hibákat vétett, nem adott meg egy büntetőt az olaszoknak, volt több nagyobb bakija, szóval volt ott szabálytalanság sokkal több, csak a holland spori nem nagyon akarta fújkálni a sípot. Karasev azért ennyire nem töketlen játékvezető, Makkalie hiába akarta jól vezetni a meccset nem jött össze neki.

A Svájc-Wales találkozó is kevés foultot hozott, Svájc 9, Wales mindössze 6 foultot követett el. Hihetetlenül alacsony számok. Óvatosan játszottak, nem kockáztattak, nem volt lüktető játék. Itt az esti meccsen azért várható, hogy Svájc és Olaszország meccse kiélezettebb lesz. Ebben a csoportban az első meccseken csak Svájc és Olaszország akart focizni, most e két csapat találkozik. Az unibet talán az első meccsek miatt is 22.5-nél húzott határt a szabálytalanságok számát illetően. Ez még mindig egy alacsony szám, ha e két csapat belemelegszik, ott azért Karasev fújkálja majd a sípot egész sűrűn.

Emocinális játékosok mindkét oldalon, nagy dumagépek, nagy színészek, ez a két csapat képes érzelemdús meccset játszani. Az első meccseik azért hoztak kevés foultot, mert nem volt oda-vissza játék. Itt vélhetően lesz, de ha netán Svájc picikét defenzívebb lesz, ez a 22.5 akkor is egy olyan line, amit át lehet ugrani.

Címkék: sportfogadás, tipp,