Nyolc pókeres beperelte az Ultimate Bet-et

Újabb Fekete Péntekkel kapcsolatos hír látott napvilágot: az Ultimate Bet-nél kirobbant superuser botrány kapcsán nyolc pókerjátékos beperelte az Excapsa Software-t.


Brad Booth, Dustin Woolf, Daniel Ashman, Thomas Koral, Greg Laverly, Daniel Smith és Joseph Sander január 13-án nyújtotta be keresetét. A vádpontok között csalás, zsarolás, korrupció, beavatkozás várható gazdasági előnyért, tisztességtelen üzleti gyakorlat és gondatlanság szerepel.


A kereset szerint 2003 júniusa és 2008 januárja között az alperesek több mint 2 millió dollárt csaltak ki a felperesektől, és összesen több mint 20 millió dollárral rövidítették meg játékosaikat. 

Állításuk szerint szándékosan helyeztek biztonsági rést a pókerterem szoftverébe, és úgynevezett superuser accountok kiadásával egyes ügyfeleiknek lehetővé tették, hogy megjeleníthessék ellenfeleik zárt lapját high stakes játékokban. A superuser accountokról olyan szabálytalan utalásokat is engedélyeztek, amelyek lehetetlenek lettek volna belső segítség nélkül.


Címkék: online játék, póker,