Neymar nem szerepelhet a PokerStars brit kampányában! Az ok: túl fiatal!

2015-08-27
A PokerStars mondhatni, ráfaragott Neymar szerződtetésével, hiszen hiába fizetett neki milliókat, az Egyesült Királyságban nem szerepeltetheti reklámjaiban.

 

A Barcelona 23 éves sztárja - akinek körülbelül 31 millió dollárra becsülik a vagyonát – nemrégiben került be a PokerStars Dream Team Collection elnevezésű marketing kampányába, Ronaldo Nazario és Christiano Ronaldo társaságában. 

 

Most azonban a legnagyobb online pókerterem kénytelen volt eltávolítani Neymar Jr-t a brit promócióból, mivel a focisztár nem éri el azt a korhatárt, mely felett valakit szerepeltetni lehet egy szerencsejáték reklámban. Az Egyesült Királyságban ugyanis – ahol 16 éves kortól lehet házasodni, 18 éves kortól pedig inni és szerencsejátékozni – az ottani szerencsejáték hatóság, az UKGC weboldalán is megtalálható információk szerint „Aki 25 év alatt van, van úgy tűnik, nem  vállalhat szerepet szerencsejáték reklámban.”

 

Így tehát a PokerStars arról volt kénytelen tájékoztatni affiliate partnereit, hogy a továbbiakban ne használják az FC Barcelona csatárjának fotóját egyik brit reklámjukban sem, és ezzel egyidőben Daniel Negreanu vette át Neymar helyét a Dream Team Collection promócióban. 

 

A szeptember 17-én indult marketing kampány az eddigi legnagyobb, melyet a PokerStars indított, mely során a játékosok Cristiano Rolando, Ronaldo Nazario és az Egyesült Királyságban most már Daniel Negreanu nevével fémjelzett freerollokban vehetnek részt. Az egyik asztal játékosai közül véletlenszerűen fognak kiválasztani valakit, aki egy aranyjegyet kap, mellyel szeptember 18-án részt vehet a PokerStars Dream Team Collection Freeroll döntőjén, ahol a nyertes óriási, 1 millió dolláros nyereményt tehet majd zsebre az egyik sztár aláírásával ellátott póló mellé.

 

Az, hogy Neymar nem lehet része a promócióban, meglehetősen nagy érvágás a PokerStars részére, hiszen ő jelenleg a világ egyik legismertebb focistája, akinek óriási követőtábora van a különböző közösségi médiában – a Twitteren 19,6 millió, az Instagramon 30,3 millió a Facebookon pedig 53,6 millió rajongója van. 

 

Neymar Jr egyébként a napokban a pókerben is megízlelte a sikert, hiszen egy Royal Flush-nek köszönhetően 17.810 dollárt nyert a PokerStars egyik 50 eurós nevezési díjú Super Stack tornáján. A pókerben ennek esélye egyébként 30.939 az 1-hez…

 

Címkék: online játék, póker,