Négy nyerőgép jackpotját zsebelte be egymás után egy kaszinó játékosa

2017-12-18
Egy brit játékos egy Las Vegas-i kaszinó négy különböző nyerőgép jackpotját is megnyerte, összesen 1,75 millió dollár értékben.

 

A YouTube-on megjelent egy felvétel, melyen az látszik, ahogy egy férfi több nyerőgépen is játszik egy kaszinóban, mely többek szerint a Las Vegas Aria Resort and Casino lehet. A megvágott felvételen a „Nick” nevű játékos négy jackpot nyer meg, köztük egy 1 millió dollárosat.  A felvételt valószínűleg a férfi barátnője csinálta a mobiljával.

 

 

A felvétel 7:30-kor készült – nem tudni, hogy mennyi ideje játszottak, mielőtt megütötték a hatalmas jackpotot. A videón „Nick” először 125 ezer, majd 400 ezer dollárt nyer, és ezt követi egy újabb 400 ezres, valamint a már említett 1 milliós nyeremény. Az 5000 dolláros téttel játszó high roller így végül 1,75 millió dollárt tehetett zsebre.

 

A felvételt a 614Lyfe elnevezésű életmód csatornán tették közzé, melyen gyakran szerepelnek különböző Vegas-i játékosok videói. Nem tudni, hogy „Nick”-nek köze van-e a csatornához, vagy a csatorna csak feltett egy videót, amit valahol másol talált a neten. Az Aria kaszinó, ahol állítólag a felvétel született, nem kommentálta a filmet.

 

A legtöbb kaszinó egyébként hivatalosan nem engedi, hogy a területén videofelvételt készítsenek, a kaszinó és a játékosok biztonsága érdekében. Ugyan a kaszinó minden négyzetcentiméterét biztonsági kamerák pásztázzák, ám a magánkamerák használata általában tilos.

Ennek ellenére sok olyan videó látható különböző online videó megosztókon, melyen a játékosok különböző nyerőgépeken játszanak – és több olyan is van, ahol épp valaki megnyer egy jackpotot.

A kaszinók általában nem vetetik le ezeket a videókat, hiszen egy óriási jackpot megnyerésének bemutatása komoly reklámot is jelent az adott létesítménynek.