Negatív rekord: Gus Hansen 2,5 milliárdos mínuszban van

2013-10-31
A Full Tilt Poker profija ismét pókertörténelmet írt, bár ennek valószínűleg nem örvend túlságosan: még soha, senki nem veszített annyit online pókeren, mint ő.

 

A dán sztárjátékos az utóbbi 30 napban 1,5 millió dollárt veszített a HighstakesDB adatai szerint. Ezzel Hansen jelenleg 12 millió dolláros mínuszon áll a Full Tilt online termében, ami nem csak, hogy karrierje legmélyebb pontja, de messze a legnagyobb mínusz az egész online póker történelmében (legalábbis mióta léteznek a játékosokat trekkelő adatbázisok). 

 

Hansen csak idén 5,6 millió dollárt veszített, és 8,8 milliót azóta, hogy 11 hónappal ezelőtt újraindult a Full Tilt. Mielőtt a Full Tilt fizetésképtelenné vált és leállt, Hansen 6 millió dolláros pluszban állt, azonban miután ismét visszanyerte hozzáférését online számlájához, minden szörnyen alakult a 39 éves profi számára.

 

A póker világában sokan úgy vélik, hogy Hansen kiemelkedő szerepet játszott a póker robbanásában az elmúlt évtizedben, a World Poker Tour-on mutatott agresszív játéka és sikerei miatt. Élő bajnokságokon Hansen eddig összesen 10 millió dollárt zsebelt, de ebben nincsenek benne az buy-inok, így kétséges, hogy valójában összességében keresett-e valamit a több mint egy évtizedes profi pókeres karrierje során. 

 

Forrás: HighStakesDB

 

Forrás: HighStakesDB

Címkék: online játék, póker,