Napi tippajánló: Ukrajna - Franciaország

2012-06-15
Zárul a második kör, a D csoport együttesei lépnek ma színre. A társrendező Ukrajnának az egyik legnagyobb falatot kellene megrágniuk, de könnyen lehet, hogy a torkukon akad a francia együttes!

 

Ukrajna - Franciaország

Tipp: Franciaország

Odds: 2.00

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 18:00

 

Ukrajna az első meccsén óriási csatában lenyomta a svédeket, és egy kör után a csoport élén találták magukat. Shevchenko két gólja kellett a fordításhoz, mivel az első gólt a svédek legnagyobb csillaga, Zlatan Ibrahimovic rúgta. 2-1-re nyertek tehát a hazai sárga-kékek, de ma még nehezebb dolguk lesz. Könnyen lehet, hogy ma délután már nem elég a hazai pálya előnye!

Riberyék az első körben talán az idei EB egyik leggyengébb meccsét játszották az angolokkal. Nem volt nyíltsisakos találkozó. Amikor Lescott gólt fejelt, a franciák rátettek egy lapáttal, és kilenc perc elteltével gólt is lőttek, de aztán megint ment a taktikai csata, és látszott a csapatokon, hogy a 'jobb az egy pont, mint az egy se' elvet vallják magukénak, és megelégedtek a döntetlennel.

Fura volt ezt látni, végig az volt az ember érzése, hogy ha a franciák megnyomnának 10-15 percet, akkor meg tudnák nyerni a mérkőzést. Nem így lett. Ma már ők sem játszhatnak döntetlenre, mert egy ponttal nem sokra mennek. Ezt az alibi focit a nyitókörben még be lehetett vállalni, de itt már több kell. Hogy maradt nafta a franciák tankjában, az nem lehet kérdés. Sokat mondó volt az a pár perc, amikor hátrányban játszottak az angolok ellen. Kilenc perc alatt tudtak egyenlíteni, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy igen erős mentálisan ez az együttes. Talán azért is vállalták a döntetlent az angolok ellen, mert úgy voltak vele, hogy a maradék két ellenfél valamivel gyengébb, és a svédeket, meg az ukránokat megverik.

Az ukrán védelmet az északi támadók nem tették próbára. Ibra okozott gondot nekik párszor, de sem Toivonen, sem Rosenberg nem tudott mihez kezdeni, nem volt helyzetük. Na nem azért, mert Mykhalykék annyira jól tették volna a dolgukat, egész egyszerűen nem kaptak jó labdákat a svéd támadók a középpályásoktól. Ma azért ott lesz a pályán Ribery, aki a Bayernnel mindent elbukott, és szeretné menteni a szezont egy szép EB-vel. Ott lesz Benzema, aki a Reallal bajnok lett, és egyre-másra rugdosta a gólokat, vagy az első meccsen gólt szerző Nasri, akinek a gólja még több önbizalmat csöpögtetett belé. Pyatov kapus rendesen meg lesz ma tornáztatva, abban biztosak lehetünk!

A két válogatott tavaly nyáron egy barátságos meccsen már összemérte erejét, akkor Ukrajnában tudtak nyerni a franciák 4-1-re. Azt sem lehet mondani, hogy az ukránok itt a felkészülés során brillíroztak volna, hisz utolsó felkészülési mérkőzésüket például simán elbukták a török válogatott ellen Ingolstadtban.

Sokkal jobb képességű válogatott a francia, és lehet, hogy most hármat nem tesznek közé, de egy-két góllal jobbak, mint az ukrán válogatott. A 2.00-es szorzó pedig egyszerűen kihagyhatatlan. Még DNB-vel is 1.40 az odds, az pedig szinte sérthetetlennek tűnik!

Sok sikert a tipphez, a meccsekhez pedig jó szórakozást!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,