Napi tippajánló: Franciaország (U19) - Horvátország (U19)

2012-07-06
Egy fordulón vannak túl a csapatok az észtországi U19-es EB-n. A 'B' csoportban a franciák állnak az élen, őket követik egy-egy ponttal a horvátok és az angolok. Jelenleg a kvartett utolsó helyén a galloktól vereséget szenvedő szerbek állnak nulla ponttal.

 

Franciaország (U19) - Horvátország (U19)

Tipp: Franciaország

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Kedden a franciák a nyitómeccsükön nem sokat szórakoztak, hamar döntésre vitték a dolgot a szerbek elleni találkozón! Már az első félidőben 3-0 arányban vezettek, és ezzel a lényegi kérdések eldőltek. A második játékrészben gyakorlatilag semmi érdemleges nem történt, leszámítva Aleksandar Mitrovic piros lapját... A gallok gyakorlatilag tili-toliztak, pihentek a mai meccsre, nem fárasztották magukat, hogy rúgjanak még pár gólt.

 

A horvátok 1-1-et játszottak az angolok ellen, ami szép eredmény az előzetesek alapján, de ha azt nézzük, hogy ők irányították a meccset, talán a győzelem is benne lett volna részükről. Bár az az igazság, hogy ez az angol csapat csak a szakértők szerint erős, az első meccsükön semmit sem mutattak.

 

Ma a franciák már tovább is léphetnek a csoportból, ha sikerül nyerniük. Eddig még nem veszítettek pontot, sőt egyre magabiztosabbak. Az elit körben kezdet 2-1-es győzelemmel a csehek ellen, majd 3-1-re verték a norvégokat. A 3. találkozón tűzijátékot rendeztek, 6-0-ra gázolták el a korosztály egyik legjobb együttesét, Hollandiát. Kedden pedig bizonyították, hogy nem hagyott alább a lendület, ha végigpörgetik a 90 percet Szerbia ellen, egy hatos ott is összejött volna!

A franciáknál olyan focisták rúgják a bőrt, mint Kondogbia, Bochetti, vagy a Man.U-ban magának nevet szerző Pogba. Ráadásul nemcsak elöl hatékonyak, hátul is meglepően stabilak. Az eddig is jellemző volt a fiatalabb francia válogatottakra, hogy elöl nincs baj, de hátul rendre hibáztak. Pierre Mankowski azonban gatyába rázta a hátsó sort, ami olyannyira jól sikerült ezúttal, hogy a szerbek kaput eltaláló lövés nélkül végeztek a franciák ellen kedden. Nemhogy gólt nem találtak, még a kaput sem.

 

A horvátok ma nehezebb feladat elé néznek. Ezek a franciák nem olyan sablonosak, mint az angolok, nagyon meglepő lenne, ha Pogbáék két találkozó után nem ünnepelnének még továbbjutást! Meg fogják nyomni a gallok, és a csoport harmadik meccsén az angolok ellen már tét nélkül léphetnek pályára!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,