Napi tippajánló: Aachen-E. Frankfurt

2012-04-23
A német másodosztályban a mai meccsen két olyan együttes lép pályára, akiknek ez a kilencven perc sorsfordító jelentőséggel bír. Volt pár unalmasabb hétfő esti találkozó az idény során, ma lesz izgalom bőven. (Kivéve ha a Frankfurt korán döntésre vinné a dolgot...)

Aachen-E. Frankfurt

Tipp: Frankfurt

Odds: 1.67

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

Mint a bevezetőben említettük, egyik csapatnak sem mindegy, mi lesz a mérkőzés végeredménye. Ha a hazaiak kikapnak, legjobb esetben is osztályozót kell játszaniuk a bennmaradásért. De ez tényleg a legoptimistább lehetőség! Ki kell mondani, ha az Aachen nem nyer, búcsúzik a másodosztálytól. Az Eintrachtnak sem mindegy, hogy mit játszik, bár az is tény, hogy ők vannak irigylésre méltóbb helyzetben. De aligha fog a tabella második helyén álló együttes döntetlenre játszani egy kiesőjelölt ellen. Ugyanis ha ma a Frankfurt nyer, feljut a Bundesliga I-be, és újra játszhat majd jövőre a legnagyobbakkal.

Az Eintracht nem fogja elszalasztani a lehetőséget, és begyűjti a feljutáshoz szükséges három pontot. A Fürth már megszerezte a jogot a feljutásra, ma egész biztosan csatlakozik a Frankfurt is!

Az Aachen és a Frankfurt játékerejét nem nagyon lehet összehasonlítani. Ha sarkítjuk, akkor az Eintracht már fél lábbal az első osztályban van, az Aachen pedig a harmadikban... Nincs a hazaiaknál a hat gólos rutinos Beni Auer, és a román Radu sem teljesen egészséges. Április 11-én még megverték a Bochum csapatát, próbáltak megkapaszkodni a másodosztályban, de az előző fordulóban a Duisburg már simán 2-0-ra verte őket. Egy Eintracht ellen nem sok közük lesz a játékhoz, talán az is meglepő lenne, ha gólt tudnának lőni.

A Frankfurt viszont nem fogja a véletlenre bízni. Ők nyerni mennek ma Aachenbe. Ősszel négy gólt kapott Frankfurtban az Aachen, ennyit pedig akár ma is megkaphatnak. Mondjuk ősszel rúgtak hármat, csak akkor még Radura és Auerre is számíthatott Funkel mester. Azóta Auer kidőlt, nincs Radu sem, sőt Funkel sincs már a csapatnál. Aussem pedig nem tudott csodát tenni...

Papírforma eredmény születik ma este, két gólt legalább kap az Aachen, hisz olyan csatárok rohamozzák majd a kapujukat, mint Idrissou, Meier és Köhler.  Tippünk 0-2, vagy 0-3, és ezzel mindkét csapat sorsa eldől. Az Aachen egy osztályt lejjebb csúszik, az Eintracht pedig újra az élvonalban szerepelhet jövőre!

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,