Napi fogadási tipp: Grammy – A legjobb új művész

2017-02-11
Nézzük, hogyan ítélik meg a fogadóirodák az idei Grammy-n díjban reménykedő, újonnan felfedezett művészeket.

 

Esemény: Grammy Awards 2017 – A legjobb új művész

Határidő: 2017. február 13. 00:00

Iroda: Unibet

 

A Grammy-díj a National Academy of Recording Arts and Sciences (USA, Los Angeles, 1958) által alapított, és évente adományozott díj, amelynek célja a zeneipar legkimagaslóbb teljesítményeinek jutalmazása. A díjakat minden évben látványos gálaműsor keretében adják át. A díjra mi magyarok is büszkék lehetünk, Solti György karmester és zongoraművész 31 alkalommal vehette át a Grammyjét.

A zenei műfajoktól független főbb kategóriák: „Az év albuma”, „Az év felvétele”, „Az év dala” és „A legjobb új előadó”, de honorálják még az olyan nem zenei típusú közreműködést is, mint a grafikai megjelenés, illetve videó és életműdíjakat is osztanak.

Kik az idei jelöltek Az év legjobb fiatal művészére?

Chance the Rapper – eredeti nevén Chancelor Jonathan Bennett, 23 éves chicagoi hip-hop énekes. A 2016-ban megjelent Coloring Book három Grammy jelölést eredményezett számára, többek között a legjobb rap albumét.

 

The Chainsmokers – Drex Taggart és Alex Pall alkotta amerikai DJ duó, önmagukat az indie, pop zene, a dance és a hip-hop határainak elmosódására pozícionálták. Pharrell Williamst és a Deadmau5-ot nevezik meg, mint művészetüket erőteljesen befolyásoló eladókat. A Closer című klippjüket már több mint egymilliárdan látták a youtube-on.

 

Marren Morris – 26 éves contry/R&B énekesnő, dalíró és producer, toplistás száma a My Church.

 

Kelsea Ballerini – 23 éves country pop énekes-dalszerző, gitáros. Saját bevallása szerint munkásságát olyan művészek hatása befolyásolta, mint Britney Spears, Christina Aguilera, az NSYNC és Keith Urban. Több sikerszáma is van, például a Peter Pan.

 

Anderson Paak – 30 éves kaliforniai énekes, dalszerző, rapper és dobos. 2012-ben debütált Breezy Lovejoy művésznéven, valamint az NxWorries duó egyik tagja. Malibu című albuma:

 

És mit gondol az esélyekről az Unibet? 

Chance the Rapper 1.33
The Chainsmokers 3.25
Marren Morris 11.00
Kelsea Ballerini 21.00
Anderson Pak 26.00