Napi fogadási tipp - A következő James Bond

Nézzük, mit gondolnak a bukik arról, mennyi esélye van annak, hogy a következő 007-es a vörös hajú Damian Lewis, vagy az afro-amerikai Idris Elba lesz..

 

Esemény: A következő James Bond

Határidő: ----

Iroda: sportingbet.com (Specials)

 

James Bond (007-es ügynök) Ian Fleming író által kitalált brit kém, a nevét pedig James Bond ornitológusról kapta. James Bond az író halála után sem pihent, számos szerző folytatta a sorozatot, igazán híres pedig a filmvásznon lett – eddig 24 filmben mentette meg a világot a legkülönfélébbl ám mindig nagyon-nagyon gonosz ellenségektől. A szerepet több színész is eljátszotta 1962 óta: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig.

A kérdés az, ki lesz a következő színész, aki felváltja Daniel Craiget? A szakma által a legesélyesebbnek tartott jelöltek:

 

James Norton: 31 éves angol színész, 185 cm magas, a Happy Valley (2014) sorozatért BAFTA-díjra jelölték. 2017-ben a Flatliners c.filmben látható.

Aidan Turner: 33 éves ír színész, 183 cm magas, leginkább a Hobbit-trilógiából ismerhetjük, a Poldark című sorozatban alakításáért pedig több díjat és jelölést is kapott.

Tom Hiddleston: 35 éves angol színész, 188 cm magas, 2017-ben Golden Globe díjat nyert (Éjszaki szolgálat), emellett számos rangos díjra jelölték. Leginkább a gonosz, illetve időnként kevésbé gonosz Lokiként (Thor-sorozat, Bosszúállók) ismerhetjük, de feltűnt olyan televíziós sorozatokban is, mint a Wallander illetve az Éjszaki szolgálat, amelyekben a jó ügyet képviselhette.

Idris Elba: 44 éves angol színész, 190 cm magas, ő lenne az első színes bőrű 007-es ügynök. Igen széleskörben vállal szerepeket, ő alakítja Heimdallt a Thor-Bosszúállók produkciókban, de játszott a Prometheusban, a Spílerben, a Tűzgyűrűben, a Bastille Day-ben és szinkronizált olyan animációs sikerfilmekben is, mint a Szenilla nyomában vagy a Zootropolis. 2012-ben Golden Globe díjat kapott a Luther c. alkotásért és számos rangos díjra jelölték már (BAFTA, Emmy, stb.)

Tom Hardy: 39 éves angol színész, 175 cm magas. Számos filmben láthattuk (Legenda, Mad Max, 44. gyermek, Spíler, A visszatérő, Piszkos pénz, Kémes hármas, Eredet, Suszter, szabó, baka, kém), a Visszatérőben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték. 2011-ben BAFTA-díjat kapott (Rising Star Award).

Damian Lewis: 45 éves angol színész, 185 cm magas és olyan filmekből-sorozatokból ismerhetjük, mint a Homeland, az Életfogytig zsaru, Wolfhall, az Álomcsapda vagy éppen a Menekülők. Eddigi négy Golden Globe jelöléséből egyet váltott díjra (Homeland), ugyanezért Emmy díjat is kiérdemelt. Ha ő lenne a következő James Bond, a barna és szőke hősök után végre a vörösek is szóhoz juthatnának.

Jack Huston: 34 éves angol színész, 182 cm és olyan filmekből ismerhetjük, mint a Ben Hur, Ave, Cézár, Büszkeség és balítélet meg a zombik és az Amerikai botrány.

Jamie Bell: angol színész, 170 cm, és olyan filmekben játszott, mint a Billy Eliot, A fantasztikus négyes, King Kong, a Borotvaélen és a Turn sorozat. A Billy Eliotért 2001-ben BAFTA-díjat is kapott.

Henry Cavill: 33 éves angol színész, 185 cm magas és az U.N.C.L.E. emberében már megmutatta, milyen is egy igazi, minden körülmények között elegáns titkosügynök, de Supermanként is megállta a helyét. Clark Kentként elnyerte az MTV Movie Awardot is a legjobb hős kategóriában.

 

És a Sportingbet szerint kik a legesélyesebbek a 007-es szerepre?

 
James Norton 3.00
Tom Hardy 3.25
Aidan Turner 4.333
Jack Huston 6.00
Tom Hiddleston 8.00
Henry Cavill 8.00
Idris Elba 9.00
Damian Lewis 17.00