Nadal nyerte a pókerpárbajt, a vesztes Ronaldo mosogatott

2014-11-20
A két sztár második heads-up összecsapásából is spanyol teniszfenomén került ki győztesen, így a brazil futball-legenda kénytelen volt nekiállni mosogatni.

 

A PokerStars Team SportStar két leghíresebb tagja először Prágában ült asztalhoz, akkor egy hatfős Sit and Go játszmán mérték össze tudásukat. A 14-szeres Grand Slam bajnok spanyol teniszező győzelme után Ronaldo visszavágót kért, erre került sor most a Hippodrome kaszinóban. A tét 50 ezer dollár volt, melyet a győztes egy általa választott jótékonysági szervezet számára ajánlhatott fel, a vesztesnek pedig a megállapodás értelmében mosogatnia kellett.

 

Az összecsapás meglehetősen rövid ideig, mindössze 20 percig tartott, és az nyert, akinek az idő letelte után több zsetonja volt. Úgy tűnik, Nadal a pókerasztal mellett is kamatoztatni tudja azt a precizitást és erőt, amit a teniszpályán mutat. Az utolsó partiban Ronaldo volt a shortstack, így kénytelen volt all-int mondani, amit Nadal megadott, és így a végső számlálásnál nála volt a több zseton. Az 50 ezer dollárt a Rafa Nadal Alapítvány kapja, mely olyan hátrányos helyzetű, nyomorgó gyermekeknek segít, akik számára a sport jelenti az egyetlen kitörési lehetőséget.

 

 

Ronaldo a megállapodásnak megfelelően kénytelen volt bevonulni a konyhába mosogatni. “Rafa jól játszott, hibáztam, hogy blöffölve all-in mentem a végén. Néha vakmerőnek kell lenned a pókerben, és bár most nem jött be, azért jól szórakoztam.” – nyilatkozta.

 

„A pókerben önuralomra van szükség, képesnek kell lenned kielemezni az ellenfeledet, és olvasni a játék menetéből, hogy tudd, mikor kell lépned – ez a stratégia nem különbözik sokban a teniszétől.” – mondta a győztes spanyol.

 
Címkék: póker,