Mobil fogadás

 

A mobil sportfogadás, csakúgy, mint a mobil kaszinójátékok, még a sima online játékoknál is tágabb felhasználási lehetőséget nyújt, hiszen gyakorlatilag bárhol játszható, ahol internetkapcsolat létesíthető, legyen az az utcán vagy vonaton, orvosnál várakozva vagy unalmas előadáson ülve. Nem kell hozzá sem laptop, sem kábel, mindössze napjaink mindannyiunknak elmaradhatatlan alapfelszerelése: a mobiltelefon. Általában a legtöbb komolyabb készülék képes erre, amely már színes kijelzővel rendelkezik és internetes kapcsolat létesíthető rajta.

 

A készülékkel számlát nyithatunk a sportfogadás oldalon, feltölthetjük egyenlegünket az ott felkínált lehetőségek egyikével (bankkártyás fizetés, átutalás, Paypal és egyéb fizetési módok), sőt nyereményünket is lekérhetjük számlánkról. A kapcsolat biztonságos, ugyanazt a HTTPS kapcsolatot használja, mint a számítógép böngészők.  A sportfogadás oldalak nem számolnal fel semmilyen díjat ezért a szolgáltatásért, az egyetlen költség, amit fizetnünk kell, az a szolgáltató által meghatározott hálózati díj. Ez szolgáltatónként változik, ezért nehéz megbecsülni a valós költséget, ugyanakkor ha rendelkezünk adat csomag előfizetéssel, akkor nem jelenthet plusz költséget a mobil fogadási szolgáltatás igénybevétele.

 

A mobilról ugyanazt a széles sportfogadási spalettát érhetjük el, mint a számítógép előtt ülve, és fogadhatunk is mindegyikre. Sőt, az Ügyfélszolgálat hívása még egyszerűbb, hiszen a megfelelő linkre kattintva telefonunk már hívja is a kijelölt számot.

 

Mindezek után már csak arra kell figyelnünk, hogy ez a bárhol és bármikor elérhető sportfogadási lehetőség nehogy függőséget okozzon, ezzel kapcsolatban ajánljuk a függőség megelőzéséről szóló írásunkat.