Milliókat nyert élete első sorsjegyével a 18 éves szülinapos

2021-03-12
Most, hogy 18 éves lett, Sloan Stanley elhatározta, hogy csinál valami felnőttes dolgot.

 

Tennivalós listájának egyik bejegyzése ez volt: megvenni élete első lottójátékát. Igencsak meglepődött, mikor az első, 5 dollárért vásárolt sorsjeggyel 25 ezer dollárt, azaz úgy 7,7 millió forintot nyert. „Teljesen elképedtem, hogy az első sorsjeggyel, amit vettem, 25.000 dollárt nyertem!” mesélte Stanley a Kansas Lottery lottótársaság munkatársainak.

 

Négy nappal a 18. születésnapja után, mikor épp egy élelmiszerboltban dolgozott, elhatározta, hogy szerencsét próbál. Egy Cash Cow (~Fejőstehén) elnevezésű kaparós sorsjegy mellett döntött. Hogy miért? „Mert szeretem a teheneket, szerintem nagyon cukik.” – vallotta be Stanley.

 

 

Az utolsó éves gimnazista megdöbbent, mikor rájött, hogy nyert. „A családom is iszonyú izgatott, és örül a szerencsémnek, még most sem tudják elhinni!” – mesélte.

 

Jessica Herrera, a Kansas Lottery szóvivője elmondta a CNN-nek, hogy „ritka, hogy egy játékos az élete legelső szelvényével nyerjen.”

 

Stanley ősztől a Fort Hays állami egyetem hallgatója lesz. „Remélem ezzel a pénzzel adósság nélkül diplomázhatom le.” – nyilatkozta. Bár azt tervezi, hogy a pénzt a tanulmányaira fordítja, de azért szórakozni is szeretne belőle – például elviszi a barátait egy vacsira, vagy ilyesmi. 

Online sorsjegyek a Lottoland kínálatában