Michael Phelps a lóversenyzésben folytatja?

2012-08-08
A 17-szeres olimpiai bajnok úszó Londonban bejelentette visszavonulását, és nem kizárt, hogy a lóversenyzés jelenti majd másodkarrierjét.

 

Az egyik legnevesebb amerikai lóverseny tréner, Bob Baffert és Phelps az utóbbi napokban több üzenetet is váltott a Twitteren. Azzal kezdődött, hogy Baffert azt mondta, hogy ha Phelps történetesen lónak született volna, akkor ő lenne Secretariat. Erre Phelps úgy reagált, hogy megkérte Baffert-et és edzőjét, Bob Bowman-t, hogy találják meg számára a következő Secretariat-ot.

 

„Már régebben is mondta nekem, hogy akar egy lovat, és be akar szállni a játékba.” mondta Baffert. „Hadd mondjak el valamit Michael Phepsről. Ő tényleg egy nagyon kedves srác. Pár évvel ezelőtt ott volt a Derby-n. Ott volt velünk, aztán elvitt minket vacsorázni. Az edzőjének vannak lovai, és ismeri a dörgést. Tényleg nem tudom elhinni, hogy nem indul még egyen (olimpián). Egyszerűen túl jó.”

 

Baffert trenírozza egyébként az egyik legsikeresebb amerikai alpesi síelő, az ötszörös olimpiai bajnok, Bode Miller csikóját, Carving-ot is, tehát nem Phelps lenne az első olimpikon az ügyfelei között.

 
Címkék: lóverseny,