Megvan az első milliomos a 3D virtuális valóság online kaszinóban

2018-02-15
Első dollármilliomos nyertesét köszöntötte az ALEA - a világ ezidáig egyetlen 3D virtuális valóság online kaszinója, a SlotsMillion üzemeltetője: egy szerencsés játékos 2,2 millió angol font értékű jackpotot vitt el.

 

A brit játékos még csak egy pár napja regisztrált a SlotsMillion oldalán, mikor megnyerte a NetEnt Mega Fortune elnevezésű, rendkívül népszerű nyerőgépjátékának sorsfordító progresszív jackpotját. Mindez csupán pár hónappal azután, hogy a SlotsMillion megkapta a brit szerencsejáték hatóság liszenszét, és elérhetővé vált az Egyesült Királyságban.

 

„Még most sem tudom elhinni. Sorsfordító helyzet; a feleségem és én a nyeremény egy részét utazásra fordítjuk majd, de még át kell rendesen beszélnünk, hogy hogyan fogjuk elkölteni ezt a hatalmas összeget.” - nyilatkozta a kilétét felfedni nem kívánó játékos.

 

A 3D virtuális valóság kaszinó játékterme

Az eddigi legnagyobb online nyerőgép jackpotot egyébként 2015-ben nyerte meg egy brit katona. John Heywood 20 millió dollárt (5,7 milliárd forintot) nyert egy 0,32 dolláros pörgetéssel.