Megtagadta anyját a lottómilliárdos

2012-03-13
Matt Topham és Cassey Carrington nemrégiben 45 millió fontot (15,7 milliárd forintot) nyert az Euromillions lottón. Két hír is napvilágot látott velük kapcsolatban.

 

Egyrészt az, hogy úgy döntöttek, a nyereményből 1,3 millió fontot (közel 454 millió forintot) legjobb barátjuknak adnak, másrészt az, hogy a férfi hét éve nem beszélt az anyjával.

 

A Telegraph-ban megjelent információk szerint a 22 éves Mr. Topham és menyasszonya, a szintén 22 éves Miss Carrington a nyereményből felújította az egy ikerházban lévő, 80 ezer font (27 millió forint) értékű otthonát. A felújítás után úgy döntöttek, hogy 249 ezer fontért megvesznek (87 millió forintért) egy családi házat a környéken. A kocsifeljárón parkoló 70 ezer fontba (24 millió forint)  kerülő kétajtós Jaguar CK kupé, és a 28 ezer font értékű (9,7 millió forint) Range Rover Evoque terepjáró azt mutatja, hogy nem ülnek rá a pénzre. 

 

Becsülendő, hogy a pár 1 millió fontot ajánlott fel barátjuknak, a 22 éves Mr. Smith-nek. Mikor azonban megtudták, hogy Smith a pénzből szülei jelzálogját tervezi kifizetni, valamint a testvérének is segíteni szeretne, az összeget felemelték 1,3 millió fontra.

 

Egy barátjuk azt mondta a The Sun-nak: „Fantasztikus gesztus ez, ami azt bizonyítja, hogy Matt és Cassey a rajuk szakadt hatalmas vagyon ellenére sem fordít hátat a barátaiknak. Mindketten évek óta barátok Eddie-vel – a legeslegjobb barátjuknak tartják őt. Mikor elmesélte nekik, hogy mit akar csinálni a pénzzel, egyből kijelentették, hogy akkor felemelik az összeget. Matt és Cassey megígérték, hogy a családnak és a többi barátjuknak is segítenek.”

 

Mr. Topham azonban semmit sem ad édesanyjának, a 49 éves Julie-nak, akivel szülei válása óta, hét éve nem beszélt.

Miután egy háromoldalas levelet írt fiának, Julie Gamble azt a választ kapta, hogy a fiú nem akarja, hogy része legyen az életének, és hogy sosem találkozhat jövőbeli unokáival. “Akármit is mond Matt, mindig szeretni fogom. Az ő számára azonban egyszerűen nem létezem.” mondta Julie a Sun-nak.  „Világossá tette, hogy sosem akar többé hallani felőlem, és ha valaha is lesznek gyerekei, nem láthatom őket. Utál. De hogy utálhat, mikor már nem is ismer?”

Mrs. Gamble azt mondta, hogy 2004-ben találkozott utoljára Matt-tel. A fiú a válás után az apjával maradt, aki csupán hét háznyira lakik volt feleségétől.

 

A lottómilliárdos pár új szomszédja, a 35 éves Jody Lester az alábbiakat mondta a Daily Mail-nek: „Furcsa ház-választás egy milliárdos pár számára. A telek túl kicsi, a hátsókert nem lesz elég, ha gyerekeik lesznek.”

Egy másik szomszéd elmondta, hogy „meglepődött” mikor meghallotta, hogy két multimilliárdos akar az út egy ilyen „klausztrofóbiás” részére költözni. „Mindig azt mondtuk, hogy több pénzednek kell lennie, mint eszednek, hogy megvedd azt az ingatlant.”

 

A pár nem kommentálta az új házukra vonatkozó megjegyzéseket…