Mégsem indul be az Szrt új fogadási oldala az EB-ig

2012-05-31
A különböző nemzetközi sportfogadási oldalak már a végső hajrában vannak a jövő pénteken induló EB előkészületeivel, nálunk nem ez a helyzet.

 

Míg a bet-at-home-nál például már most a top 10 fogadások között van 4 EB mérkőzés,a Szerencsejáték Zrt. januárban beharangozott új sportfogadás oldalánál a Világgazdaság értesülése szerint még a tesztelési folyamatok sem zárultak le, így  NAV Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya engedélyének hiányában az oldal nem tud az június 8-ig, a Labdarúgó Európa Bajnokság kezdetéig elindulni.

 

Mondhatnánk, hogy a nyáron ott lesz még egy nagyszabású sportesemény, az olimpia, ami mégiscsak egy világbajnokság, fogadható sportesemények tömkelegével, de a piac ismeretében tudjuk, hogy a hazai sportfogadókat elsősorban a labdarúgás érdekli, arra fogadnak szívesen. Az EB kiváló alkalom lett volna a játékosok toborzására, és arra, hogy a felület létrehozására befektetett nettó 528 millió forint minél hamarabb megtérüljön.

 

A  Szerencsejáték Zrt. a Gtech G2-vel tavaly év végén kötött szerződést, a tesztelési folyamat már több, mint egy hónapja megkezdődött azzal a reménnyel, hogy az EB-ig az engedélyezési eljárások lezajlanak.