Megöregedni szerelemben, gazdagságban

2014-03-07
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint 10 millió forintot nyert egy idős csongrádi pár kaparós sorsjegyen. Nem csak a játékban, de a szerelemben is szerencsésnek mondják magukat.

 

Közel fél évszázadnyi házasság után két özvegyember találkozott, majd a találkozásból szerelem lett. Az új közös élet nem csak a nem várt szerelmet és az új boldogságot hozta meg egy kedves csongrádi párnak, hanem óriási nyereményt is.

A csongrádi lottózó törzsjátékos gárdája nemrég egy idős hölggyel gazdagodott, aki rendszeresen, alkalmanként 10 db sorsjegyet vásárolt, melyeket otthonában kapart. Egyik nap zárás előtt megcsörrent a lottózóban a telefon, és az idős hölgy érdeklődött, mert nem merte elhinni, a délelőtt vásárolt sorsjegyek egyikével megnyerte a 10 millió forintos nyereményt! Rövid egyeztetés után kiderült, a játékos nem tévedett, tényleg egy nyertes sorsjegyet vásárolt.

A nyeremény átvételekor az idős hölgy elmesélte, hogy ő 50 év, a párja pedig 47 év házasság után lett özvegy, de a szerencsének köszönhetően egymásra találtak, és a boldogságuk már fél éve tart. A párja ötlete volt, hogy próbáljanak szerencsét, ha már nyugdíjas éveikre megtalálta őket az új szerelem és társ, talán a szerencse is kopogtatni fog az ajtajukon. Igaza lett. Boldogok és még egy szép nyereménnyel is gazdagabbak lettek.

 

forrás: szrt.hu