Megnyílt Nevadában a második legális online pókerterem

2013-09-23
Az Ultimate Poker után a Caesars Interactive Entertainment is igyekszik megszerezni az amerikai államban élő pókeresek kegyeit.

A termet üzemeltető Caesars Interactive Entertainment elnöke, Mitch Garber szerint történelmi pillanathoz érkezett a cég, és reméli, hogy az új oldal dominóhatást fog elindítani az egész országban. Az egyelőre még kérdéses, hogy a WSOP.com Nevadán kívül mikor lesz elérhető, a cél természetesen az, hogy a másik két államban – New Jersey-ben és Delaware-ben- ahol legális az online póker szintén használni lehessen az oldalt. 

 

A WSOP.com egyedisége elsősorban abban áll, hogy szatellit eventjeivel közvetlenül kapcsolódik a világ 3 legnagyobb élő póker sorozatához – WSOP,WSOP-C,WSOPE, és azon belül azok főversenyeihez. De az új terem erőssége például az is, hogy Mac-felhasználó barát, és nemcsak Texas holde’em-re specializált, hanem az Omaha és stud műfaj kedvelőinek is teljes élvezetet fog nyújtani. A WSOP.com tervezi, hogy élő televíziós közvetítéseket is ad majd a nagyobb sport eseményekről, és népszerű show-król.

 

 Persze itt sem maradhat el a játékosokat tömörítő hűség program, az ’Action Club’, a helyszerző szatellitek az olyan nagy élő versenyekre is, mint pl. a WSOP Europe, illetve már októberre tervezik az oldal első saját bajnokságát, a WSOP.com Online Championship-et, egy kilenc tornából álló sorozatot minimum félmillió dolláros garanciával. Az Online Championships kilenc győztese pedig tovább versenyezhet az ’Online Nine’-nak nevezett sit-n-go-n, ami egy időben fog zajlani az élő November Nine show-val. Érdekes viszont, hogy a WSOP.com nem tervezi, hogy híres profikat szponzoráljon, mivel úgy döntöttek, hogy inkább fontosabbnak tartják a pártatlanságot, és a profik szponzori pénzét inkább a póker közösség céljaira kívánják fordítani.

 
A várva-várt eseményre szeptember 19-én került sor, és bár a nagyközönségnek egyelőre várnia kell a csatlakozással, néhány kiemelt játékos az előre meghirdetett nagy napon valóban elkezdhette a játékot. A pokerstop.hu információi szerint a kedvezményezettek körébe ezúttal azok kerültek, akik az idei WSOP ideje alatt szemfüles módon előregisztráltak az akkor még fejlesztés alatt álló online pókerterembe. Ezek a szerencsés jelentkezők aztán kaptak egy speciális emailt, amiben megkapták annak a linknek a címét amire kattintva a gépükre telepíthették a szoftvert. Amikor aztán valaki végre bejutott a rendszerbe, azonnal csatlakozhatott a pénzes játék akciókhoz, illetve az SNG-ék és MTT-ék is az első nap üzembe lettek helyezve. 
 
Forrás: pokerstop.hu
Címkék: póker,